Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl Çok teşekkürler Sedat... Sevgine sahip olmak mutluluk verici Bende seni seviyorum
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl sedatt abicimm bn de senii çooook sevdimm.. hala daha sevmekteyimm...
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl Erkekler de seni seviodur eminim Biz erkeklerde en çok kızları seviyoruz Emin olabilirsin... Ama hiç sevmediğiniz üye kimdir onu söylemek daha kısa sürerdi...Hiç biri deyip bitirirdin herkesin ismini saymak zor olacak....
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl kanki en çok sevdiğin bi tane vardır hepsi deildir biri senin için özeldir bence ole
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl Kıs ısırmayın beni Bende sizi seviorum kıs yumoşum , dedecim aysumcum.. Diğer arkadaşları da seviorum ama bu listelediklerim enlerim.. Sen benim canımsın ya.. Bende seni seviyorum arkadaşım..
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl beni tanımanı tavsiye etmem canın yanabilir hadi sıra sende.... yaff valla gülüyorum siize...hayır yasıkk yeni o nasıl bilsin kızma sen.... :)
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl sende bu kadar iyimser olma bence....... timam timam...annadım mesajı sen merak etme.... ama sen de bu kadar sert olma yaf...wampir mannak seni... neyse mannak değil miyiz işte boşverrrrrrrrrr....
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl beni tanımanı tavsiye etmem canın yanabilir Kendini belli ediyosun zaten Tanımaya gerek yok
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 18 yıl sevmediklerimi yazsam daha kısa sürecek ama yazmayımda cevap hakkı doğmasın demi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.