Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl neyse budur işte... puahaha en büyük kalp benim canemin içi saoll kankim Sevdiğim üyeler.. Kusura bakmayın biraz hızlı yaptım.. sonundaa.. bunu da başardım.. mutluyum..huzurluyum..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Sevdiğim üyeler.. Kusura bakmayın biraz hızlı yaptım.. gayet yavaş olmuş Sedat... puahaha en büyük kalp benim canemin içi saoll kankim kıss akşam akşam beni güldürmekten çatlatıcan.. önemli değil kankim benim canımsın..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl alıngan diilim.. oke artık ben adlandıramıyorum.... sen neysen osun..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl yemyeşim ve natalia çok teşekkür ediyorum canlarım bende sizi seviyorum.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl heaa kıs msn açıldı benimm.. dün açıldı ama ben düştüm.. yemyeşim ve natalia çok teşekkür ediyorum canlarım bende sizi seviyorum.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Bohem,yumote ,yemyeşim canlarım benim bende sizleri çok seviyorum
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl yeşimcim , nataliacım , sedatcım çok teşekkürler , bende sizi sewiyorum
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl ne yapalım kimse bisi sevmiyo. ama olsun benimki platonik sevme. herkesi seviyom ben.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl yeşimciğim,teşekkürler tatlım teşekkürler kral x kusennnnnn saol bitanem bende seni canım herkesi çoooooooooooooooooook seviyorum
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Sardunyam Canım kusen Kıs sedoş valla zor düzenledim.. Karıştı sayfalar sen daha cok karıştırma Sen kalbimde birinci sayfadasın merak etme
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Kıs sedoş valla zor düzenledim.. Karıştı sayfalar sen daha cok karıştırma Sen kalbimde birinci sayfadasın merak etme istersen hiç yazma pehhhh önemli değil yanii takıldım sadece,öyle şeyler önemli değil
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Sevdiğim üyeler.. Kusura bakmayın biraz hızlı yaptım.. gözlerim şaşılaştı bakarken teşekkürler sende sevildiğini unutma yeşim natalia sizde sevildiğinizi unutmayın bu arada ben kendi listeme sevdiğim ama eklemeyi unuttuğum isimleride buraya yazayım bari AÇA,Taurus,Sardunyam,enkas,terapi sizleride seviyorum acaba gene atladığım oldumu gerçi ben herkesi seviyorum sevmediğim değilde negatif elektirik aldığım 2-3 kişi var o kadar.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.