Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl amanda aman canımcım ne güzel yapmışsın,çok teşekkür ederim ben de seni seviyorum
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl yaa ben bunun daha küçük boyutunu koycaktım yaa... elektriklerde gidecek zamanı buldu..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Listeyi yenileyelim.. Ya msne gelsene sen ya Seni çok seviyorum canım
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl uçtum uçtum ben bugün çok uçtum Natycim ben de seni çok sefiyorum şekerim kralx sana da çok teşekkür ederim,sevildiğini bil
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Burdan da gürdüm amma hızlı olmuş atom tades teşkür yalnıs okuma yasma far şükür
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Ama aysum oraya okuma yazması olmayanlar bakacaktı sen neden baktın..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Ama aysum oraya okuma yazması olmayanlar bakacaktı sen neden baktın.. görünen köy kılavuz istemez ki
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Onlar köy değilki üye..) Miyopmu var hipermetropmu var sende..)
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Onlar köy değilki üye..)Miyopmu var hipermetropmu var sende.. şaka yaptık lem astigmat far yaa
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Okuması olanlar buradan baksın..) Okuması olmayanlar buradan baksın..) K®aL Yapım..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Sevdiğim üyeler.. Kusura bakmayın biraz hızlı yaptım.. vay sedat bune.. metro gibi ama süper olmuş ellerine sağlık
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Arkadaslar,resimli listeler netimde cikmiyor,beni ekleyen varsa cok tesekkur ederim.. Ben de bu forumdaki herkesi seviyorum..Bu iletiyi okuyan herkes sevildigini bilsin..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.