Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl TEKNİK DİREKTÖR GECE YAĞMURU (BORDO FORMALI) - TEKNİK DİREKTÖR YARDIMCISI EREN (SARI FORMALI) GECE YAĞMURUNUN FUTBOLCULARINI DÖVME GİRİŞİMİNDE BULUNURKEN DÜNYA MEDYASINA GÜNDEM OLAN FOTOĞRAFI Eren naptın sen Ben karıncayı bile incitmem Yanlıs o formada '' H'' eksik o 2 var Suyun formülünü bulmuşum Geceee evrim geçirmişin ablam noolmuş sana böleee Sen sus çakarım şimdi bitane git topu yakala
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Sen sus çakarım şimdi bitane git topu yakala Çakamas ki çakamas kiiiii
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Suyun formulü değil o bizim sponsor firma Sayın direktörüm değiştirmek istediğiniz futbolcu varsa hemen kenara alalım var mı bi isteğiniz Sponsor firmamı güsel güsel Kurban olurum seni yaradana Bordo beni daha bi genç göstermiş demi Walla o kadroda bitane oyuncu var değil kenara takıma bile almayalım onu Eren ne oldu şu bisim sponsordan gelen paralar
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl TURKISH-MEDIA SPOR KULÜBÜ - SAHAYA ÇIKACAK OLAN İLK 11 ne güzel olmuş eren ellerine sağlık...
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Bordo beni daha bi genç göstermiş demi Maaşallah yaşını hiç göstermio
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Maaşallah yaşını hiç göstermio Kim der bu kıs 35 yaşında die Yaaaaa beni nie cıkarıon.. Ben yemedim paraları Mine arakladııı
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Göstermem tabe ben yaşımı sankim 152 yaşındaymışım gibi Kıs benim ikisim kankim nirde yıllar sonra kaybolan ikisimi buldum ama şimdi kaybettim
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl OYUNDAN ÇIKAN OYUNA GİREN Hocam kastettiğin oyuncuyu buldum ve çıkardım var mı başka bi arzunuz Sponsordan gelen paraları Natalia yemiş Sevgili ve çok Saygıdeğer aynı zamanda avatarı güsel yardımcım Yanlış oyuncuları çıkardın Sen bırak oyuncuları gel yanıma otur Kim der bu kıs 35 yaşında die Yaaaaa beni nie cıkarıon.. Ben yemedim paraları Mine arakladııı Yuh 35 mi Kıs kankim kara paraları aklamayamı gitti yani
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Göstermem tabe ben yaşımı sankim 152 yaşındaymışım gibi Kıs benim ikisim kankim nirde yıllar sonra kaybolan ikisimi buldum ama şimdi kaybettim Tıpkının aynısı hık demiş.... maşallah Gazeteye ilan ferelim mi
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Ne diyecen Aysum Seni bağışladık iyki paraları gasp ettin ah canım benim mi diyecen dön nolur bitap bi şekilde sni bekliyok kankim :lol:
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Ne diyecen Aysum Seni bağışladık iyki paraları gasp ettin ah canım benim mi diyecen dön nolur bitap bi şekilde sni bekliyok kankim Hayır başlık acı kaybımız için üzgünüs olcak
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Ben kimsenin parasını yemem tamam mı Sen ne biçim teknik direktörsün yardımcına söz geciremion
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Oyuncuya söz geçirebiliyoruz sanki çıksana be oyundan Çıkmıom banane Hocam çıkma dedi
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Hayır başlık acı kaybımız için üzgünüs olcak Mineuya suç atmasın kendi yedi paraları dolduduruşa gelme sayın direktörüm doğru oyuncuyu çıkardık diosun Erenim yardımcım oyuncularla yüs gös olma sen bitane patlak göslerine olsun bitsin
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl bitane patlak göslerine olsun bitsin Aaaaaa ne ayıp Şiddetle kınıorum seni
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Aaaaaa ne ayıp Şiddetle kınıorum seni Biz takım olarak şiddete karşıyıs demi yardımcım
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Sayın direktörüm bu oyuncuların hepsine birden elektrik ver Yada birine ver el ele tutuşsunlar Ben de diyorum niye kanım fokurduyor sana Birine verelim elektrik fasla gitmesin
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Caniliğine hayran kaldım yardımcım Şu avatarı bana kaça satarsın
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Caniliğine hayran kaldım yardımcım Şu avatarı bana kaça satarsın Canisin yagmurcum canii Aynı zamanda şeytan
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Döv Ereni Parçala Ereni Sırtından vur Ereni Vur parçala Ereni Eni Beeenn.. bunları sana yapar mıyım hiç aa Bu kadar ortak hislerimizin duygularımızın bedeli bu kıytırık meyveli pasta mı yaw Pandispanyanın üzerine krema sürülüp meyve dizilince düzeliyor öyle mi hiç haberimiz yok Anlamadı ben
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Döv Ereni Parçala Ereni Sırtından vur Ereni Vur parçala Ereni Eni Bu kadar ortak hislerimizin duygularımızın bedeli bu kıytırık meyveli pasta mı yaw Pandispanyanın üzerine krema sürülüp meyve dizilince düzeliyor öyle mi hiç haberimiz yok Ortada bi pasta var ve benim niye haberim yok Canisin yagmurcum canii Aynı zamanda şeytan Merssi şikerim size layık olmaya çalışıorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.