Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl sedat.. kankim.. murti_san.. taurus.. lilac.. sedelina.. gloria.. sardunyam.. tan_vakti.. yumote.. paula.. suheda.. dogville. eren.. güzelyaz.. gece yağmuru.. mineu.. kriptex1000.. rockipsiz.. aça.. gull.. sayman22.. hepsi sevilmeye değer üyeler... eh gönül almak içinde olsa ginede teşekkür canım Liste Başı aysum ezel Murti_San Bozan.. gece yağmuru sayman22 aça Taurusmutis.. Yumote.. diloş seda sayan terch fuliş Gull burda neden yokum bakiyiiimmm bakarmısın sanki sevmek zorunda
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl eh gönül almak içinde olsa ginede teşekkür canım ne yaptım ki sana..
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl sedat.. kankim.. murti_san.. taurus.. lilac.. sedelina.. gloria.. sardunyam.. tan_vakti.. yumote.. paula.. suheda.. dogville. eren.. güzelyaz.. gece yağmuru.. mineu.. kriptex1000.. rockipsiz. fıstığım benim çok tatlısın teşekkür diyorum aça.. gull.. sayman22.. hepsi sevilmeye değer üyeler...
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Kıs güzelyaz kırk yılın başında doğru düsgün bir alıntı yaptın onda da hiç bişey yazmamışsın
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl hiç bişey takılıyorum sadece Kıs güzelyaz kırk yılın başında doğru düsgün bir alıntı yaptın onda da hiç bişey yazmamışsın çok bilmiş..
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl En sevdiğim Yeni Üyeler arasında ........:clover:s ..........:clover:u ............:clover:h ..............:clover:e ................:clover:d ..................:clover:a
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl En sevdiğim Yeni Üyeler arasında ........:clover:s ..........:clover:u ............:clover:h ..............:clover:e ................:clover:d ..................:clover:a aman amannn beni mahcup ettiniz efendiiimmm teşekkür ederim romantik kız
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Kıs güzelyaz kırk yılın başında doğru düsgün bir alıntı yaptın onda da hiç bişey yazmamışsın kıss nere gitti yasdıklarımm kısım ben hep güsel yapıyodum aslında sorun bende değillki yeşimcim canım benim çok tatlısın tekrar teşekkür ediyorum birinciyi yapamadıydımda
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl çok bilmiş.. Üstüne vasife olmayan iletilere bulaşma kırarım o klavyeni
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl kıss nere gitti yasdıklarımm kısım ben hep güsel yapıyodum aslında sorun bende değillki
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl yumote independence murti_san mineu gece_yağmuru frozen günışığı natalia aça gull.......
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl ...........Liste Başı ..........aysum ............ezel ..............Murti_San ................Bozan.. ..................gece yağmuru ....................sayman22 ......................aça ........................Taurusmutis.. ..........................Yumote.. ............................diloş ..............................seda sayan ................................terch ..................................fuliş ....................................Gull ......................................ewücüm ......................................suhade
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl yumote independence murti_san mineu gece_yağmuru frozen günışığı natalia aça gull....... Ay canım bende seni seviorum Sevdiğim üyeler kendilerini biliolar zaten.. Her zaman liste yapmam gerek var mı
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl yumote independence murti_san mineu gece_yağmuru frozen günışığı natalia aça gull....... Ewücüm tşkler canım ...........Liste Başı ..........aysum ............ezel ..............Murti_San ................Bozan.. ..................gece yağmuru ....................sayman22 ......................aça ........................Taurusmutis.. ..........................Yumote.. ............................diloş ..............................seda sayan ................................terch ..................................fuliş ....................................Gull ......................................ewücüm ......................................suhade Bir daha tşkler canım
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Ay canım bende seni seviorum Sevdiğim üyeler kendilerini biliolar zaten.. Her zaman liste yapmam gerek var mı yok canım yok bilios bis
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl yumote independence murti_san mineu gece_yağmuru frozen günışığı natalia aça gull....... tşk ederim ewücüm
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl ben de bir baslangic listesi yapmak istiyorum: xlark tades yumote aysum murti san sedelina... ..............devami gelicek insaallah : leylacım çok teşekkür ederim sen de sevilceksin emin ol güzel dostum teşekkür ederim saolasın Liste Başı aysum ezel....... Taurusmutis.. Yumote.. unuttuklarım varsa kusura bakmasın canımmm ben de seni şeker şey sedat.. kankim.. murti_san.. taurus.. lilac.. sedelina.. gloria.. sardunyam.. tan_vakti.. yumote.. paula.. hepsi sevilmeye değer üyeler... saol yeşimim tatlım Liste Başı aysum ezel...... Taurusmutis.. Yumote.. ..... tekrar saol şeker şey yumote independence murti_san mineu gece_yağmuru frozen günışığı natalia aça gull....... gamzelim ben de seni çok ama çok seviyorum bitanem canımsın ........ ..........aysum ............ezel ......... ..........................Yumote.. ............................ eline sağlık tatlımmm defalarca yazmışsın saol şekerim hepiniz canımsınız ya pıtırcıklarımmm
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl yumoteindependence murti_san mineu gece_yağmuru frozen günışığı natalia aça gull....... ewücüm hanım artık unutuos haa Burcum benim seni çok sefiom sen de bilion
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.