Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 sedat.. kankim.. murti_san.. taurus.. lilac.. sedelina.. gloria.. sardunyam.. tan_vakti.. yumote.. paula.. suheda.. dogville. eren.. güzelyaz.. gece yağmuru.. mineu.. kriptex1000.. rockipsiz.. aça.. gull.. sayman22.. hepsi sevilmeye değer üyeler... eh gönül almak içinde olsa ginede teşekkür canım Liste Başı aysum ezel Murti_San Bozan.. gece yağmuru sayman22 aça Taurusmutis.. Yumote.. diloş seda sayan terch fuliş Gull burda neden yokum bakiyiiimmm bakarmısın sanki sevmek zorunda Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 eh gönül almak içinde olsa ginede teşekkür canım ne yaptım ki sana.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 sedat.. kankim.. murti_san.. taurus.. lilac.. sedelina.. gloria.. sardunyam.. tan_vakti.. yumote.. paula.. suheda.. dogville. eren.. güzelyaz.. gece yağmuru.. mineu.. kriptex1000.. rockipsiz. fıstığım benim çok tatlısın teşekkür diyorum aça.. gull.. sayman22.. hepsi sevilmeye değer üyeler... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Kıs güzelyaz kırk yılın başında doğru düsgün bir alıntı yaptın onda da hiç bişey yazmamışsın Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 ne yaptım ki sana.. hiç bişey takılıyorum sadece Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 hiç bişey takılıyorum sadece Kıs güzelyaz kırk yılın başında doğru düsgün bir alıntı yaptın onda da hiç bişey yazmamışsın çok bilmiş.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 En sevdiğim Yeni Üyeler arasında ........:clover:s ..........:clover:u ............:clover:h ..............:clover:e ................:clover:d ..................:clover:a Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 En sevdiğim Yeni Üyeler arasında ........:clover:s ..........:clover:u ............:clover:h ..............:clover:e ................:clover:d ..................:clover:a aman amannn beni mahcup ettiniz efendiiimmm teşekkür ederim romantik kız Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Kıs güzelyaz kırk yılın başında doğru düsgün bir alıntı yaptın onda da hiç bişey yazmamışsın kıss nere gitti yasdıklarımm kısım ben hep güsel yapıyodum aslında sorun bende değillki yeşimcim canım benim çok tatlısın tekrar teşekkür ediyorum birinciyi yapamadıydımda Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 çok bilmiş.. Üstüne vasife olmayan iletilere bulaşma kırarım o klavyeni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 kıss nere gitti yasdıklarımm kısım ben hep güsel yapıyodum aslında sorun bende değillki Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 yumote independence murti_san mineu gece_yağmuru frozen günışığı natalia aça gull....... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 ...........Liste Başı ..........aysum ............ezel ..............Murti_San ................Bozan.. ..................gece yağmuru ....................sayman22 ......................aça ........................Taurusmutis.. ..........................Yumote.. ............................diloş ..............................seda sayan ................................terch ..................................fuliş ....................................Gull ......................................ewücüm ......................................suhade Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 yumote independence murti_san mineu gece_yağmuru frozen günışığı natalia aça gull....... Ay canım bende seni seviorum Sevdiğim üyeler kendilerini biliolar zaten.. Her zaman liste yapmam gerek var mı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 yumote independence murti_san mineu gece_yağmuru frozen günışığı natalia aça gull....... Ewücüm tşkler canım ...........Liste Başı ..........aysum ............ezel ..............Murti_San ................Bozan.. ..................gece yağmuru ....................sayman22 ......................aça ........................Taurusmutis.. ..........................Yumote.. ............................diloş ..............................seda sayan ................................terch ..................................fuliş ....................................Gull ......................................ewücüm ......................................suhade Bir daha tşkler canım Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ay canım bende seni seviorum Sevdiğim üyeler kendilerini biliolar zaten.. Her zaman liste yapmam gerek var mı yok canım yok bilios bis Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 yumote independence murti_san mineu gece_yağmuru frozen günışığı natalia aça gull....... tşk ederim ewücüm Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 kırarım o klavyeni gerek kalmadı.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 gerek kalmadı.. kırıldı mı kıss yuksa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ben bişey yapmadım kankim bakma bana öyle Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 ben de bir baslangic listesi yapmak istiyorum: xlark tades yumote aysum murti san sedelina... ..............devami gelicek insaallah : leylacım çok teşekkür ederim sen de sevilceksin emin ol güzel dostum teşekkür ederim saolasın Liste Başı aysum ezel....... Taurusmutis.. Yumote.. unuttuklarım varsa kusura bakmasın canımmm ben de seni şeker şey sedat.. kankim.. murti_san.. taurus.. lilac.. sedelina.. gloria.. sardunyam.. tan_vakti.. yumote.. paula.. hepsi sevilmeye değer üyeler... saol yeşimim tatlım Liste Başı aysum ezel...... Taurusmutis.. Yumote.. ..... tekrar saol şeker şey yumote independence murti_san mineu gece_yağmuru frozen günışığı natalia aça gull....... gamzelim ben de seni çok ama çok seviyorum bitanem canımsın ........ ..........aysum ............ezel ......... ..........................Yumote.. ............................ eline sağlık tatlımmm defalarca yazmışsın saol şekerim hepiniz canımsınız ya pıtırcıklarımmm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 yumoteindependence murti_san mineu gece_yağmuru frozen günışığı natalia aça gull....... ewücüm hanım artık unutuos haa Burcum benim seni çok sefiom sen de bilion Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ne güsel yapmışın kıs böle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.