Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl azeri yok finlandiyalı versek tühhh...yaw onlarda soğuk olurr ama ben hala azeri istiommmm
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl napcan azeriyi diyiver .. şimdi söle oluoo..lisedeyken okula azeriler gelmiştii....cok güzeller.sıcaklar unutamadım yaa.. ama türk kızı gibi yok genede ya fin'liyi napim benn...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl cok güzeller.sıcaklar unutamadım yaa şimdi bişi derdim ama olmasss
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Sevdiğim üyeler.. birbirlerini seven üyeler ( ! ) Sev sev nereye kadar dimi ama terich meselesi
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl bırakın papatyayı falan bos işler bunlar :) Diorum ama anlatamıorum Boş iş bunlar aysum boooooş
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Diorum ama anlatamıorum Boş iş bunlar aysum boooooş Ben papatyaya razıyım sen böceklerle uğraş Papatya gibisin beyaz deyince : bak ne kadar saf ve temiz nesi boş bunun musty
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl senin azerilerin çok dolu sanki ... taam ya naparsanız yapın..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.