Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl Güzelim ben buralardayım Sen nerelerdesin Kusura bakma.. Ben seni sadece arkadaş olarak seviorum Ben baskasını seviorum Böcüüğüm nerdesin
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl kıss kankim sanatçıları gönderelim artık kendimis vakit geçirelimbiras bugün gidiyorum zaten
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl Şu böcük kimmiş öğrenmek için bekliyom yalnız. Ama sessssizz kalcam burda Böcük ortaya çıkana kadar Çıkmaz ortaya o çok beklersin sen ( Canım yaaf )
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl Minecim canım kardeşim benim seni çok seviyorum Gece sakın kıskanma senide çok seviyom
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl iyi madem işim var zati böcük möcük uğraşamıom şimdik. Ama yerime böcük için dedektör bıraktım buraya çıkar çıkmaz sinyal ötçek
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl kısss üsülme yeter,en çok seni seviyomda söylemek istemiyorum ortalık yerde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.