Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Nati ve Aysumcum olsa sisdenmi saklıyacam Kıs kanki kafanda 2 yumurta kırarım şimdi : Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Nati ve Aysumcum olsa sisdenmi saklıyacam Kıs kanki kafanda 2 yumurta kırarım şimdi : Yani bütün haber yalan mıydı dion sen Yine evde kaldın desene Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Haydaaaa delimidrler nedir Önce bi söz yüsüğü takalımda sonra nolur bilinmes Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yani bütün haber yalan mıydı dion sen Yine evde kaldın desene ağsından yel alsın kıss aysum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Evde dura dura koktu iyice, bis başımısdan def etmeye çalışıorus aysum ağzını hayra aç Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 ağsından yel alsın kıss aysum Saol kankim Natiii sen kendi derdine yan kısım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Natiii sen kendi derdine yan kısım Ehöm benim derdimi karıştırma Şu an gündemde olan sensin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gündemi değiştirelim o zaman Topicde güme gitti zaten Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Topicde güme gitti zaten her zaman ki gibi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gündemi değiştirelim o zaman Topicde güme gitti zaten Konuyu deiştirmeyelim.. Her zaman güme gidince bişi demiodun ama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Kıs her zaman olmaz ayıptır Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 en çok sevdiğim üye ece ablam topiğe dönelim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Kıs Ece ablamı ben çok seviyom ve çok ösledim kankim Nirelerde acep şimdi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yağmurun bütün siniri bu yüzdenmiş demek Koca istiyomuş Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yağmurun bütün siniri bu yüzdenmiş demek Koca istiyomuş Hiiiiiiii Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yağmurun bütün siniri bu yüzdenmiş demek Koca istiyomuş Nedense seni hala kör testere ile kesmek gibi bi düşünce var içimde Ne dersin geçmiş mi delisin kısım sen yaaaa Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Nedense seni hala kör testere ile kesmek gibi bi düşünce var içimde Ne dersin geçmiş mi daha koca yokki geçmes daha delisin kısım sen yaaaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yağmurun bütün siniri bu yüzdenmiş demek Koca istiyomuş Allah iyiliğini versin emi aysum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Kankim kolay gelsin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 kısım kendin açtın konuyu ben napiyim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 YUmotemmmm özledim seni deeee......... sizleri de cok seviyorum vallaaaaa canımmm ben de seni çok seviyorum çiçeğim benim Gülsün , Sedelina , Eren , Erbay Aça , Güzelyaz , Yumote , Angelflower , Gulll , Sardunyam , Tanvakti sen de kız natali cim fıstığım paulam(bitaneciğimdir o ), taurus, sardunyam, tan, sedoşum,gecem, açaaaaa, gull,selin, aysum ve tüm şekerler adını unuttuğuklarım kızmasın olur mu herkesi seviyom ama bunlar özel napayım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 canımmm ben de seni çok seviyorum çiçeğim benim sen de kız natali cim fıstığım paulam(bitaneciğimdir o ), taurus, sardunyam, tan, sedoşum,gecem, açaaaaa, gull,selin, aysum ve tüm şekerler adını unuttuğuklarım kızmasın olur mu herkesi seviyom ama bunlar özel napayım :flower: Teşekkür ederim yumoş toruncuğum;sen de özelsin.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 en çok sevdiğim üye ece ablam Bende seni çok seviyorum tatlım.. Kıs Ece ablamı ben çok seviyom ve çok ösledim kankim Nirelerde acep şimdi:wub: Senide çok seviyorum canikom.. İkinizde çok özelsiniz benim için.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Bende seni çok seviyorum tatlım.. İkinizde çok özelsiniz benim için.. seni çok ösledik ablacım ablacım bugünlerde bi posta aldın mı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.