Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Natii karışmıyom zaten yeyin birbirinisi kankim aşk kokusu var sankim bugün havada
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl kankim aşk kokusu var sankim bugün havada öyle mi buraya daha gelmedi koku biras daha açık olabilir misin kuşum
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Anlayışsıs kankim benim , ömrümü çürüttün kıss sensin anlayışsıs noldu söyleyiversen sanki misafir mi geliyo yoksa adanaya
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Ayyy evetttttt kıss kankim mimiklerini yemeye bilem kıyamadım bu iletinin çok sevindim kuşum
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Ayyy evetttttt Ayy duyduk duymadık demeyiiinn Gece evleniooooooo
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Ayy duyduk duymadık demeyiiinn Gece evleniooooooo yuk kıss ne evlenmesi yanlış anladın başka bişiden bahsediyorus bis
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl yuk kıss ne evlenmesi yanlış anladın başka bişiden bahsediyorus bis Tabi tabiii :lol:
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Ayy duyduk duymadık demeyiiinn Gece evleniooooooo Geceeee istemeye geliyorlar seni demek misafir mi geliyo yoksa adanaya kim acaba??
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Kankim canım benim Ama gös niye öyle kankim Aysum ve yandaşı nattiii yanlış anladınıs kıs Demi kankim
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Tabi tabiii kıss valla şimdilik yok öle bişey ama ağsından bal damlıyo inşallah en yakın zamanda olur Geceeee istemeye geliyorlar seni demek kim acaba?? inşallah kıslar ama öle bişi olsaydı haberim olurdu bilmem
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Kankim canım benim Ama gös niye öyle kankim içimden öle bişi yapmak geldi de ondan
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Düğünü çırağan sarayında yapcaklarmış... Benden duymuş olmayın
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Yemesler canıııııım , Damat kel mi Yeme zaten Yuk sırma saçlı kıss valla şimdilik yok öle bişey ,ama ağsından bal damlıyo , inşallah en yakın zamanda olur inşallah kıslar ama öle bişi olsaydı haberim olurdu bilmem İnşallah ve hayırlısı kankim Tabe haberin olurdu kankim topragım kım bu talıhsız saka saka ne dıyelım hayırlı olsun Toprağımmmm Daha bişi yokki ortada hayırlı olsun
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Düğünü çırağan sarayında yapcaklarmış... Benden duymuş olmayın Kıs folda yok yumurtada hatta follukda yok ortada
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Kıs folda yok yumurtada hatta follukda yok ortada Bak nasıl ört bas etmeye çalışıo Şurda biz bizeyiz, bizden mi saklıosun tessüf ederim yane
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Kıs folda yok yumurtada hatta follukda yok ortada kıss kankim belli mi olur bakarsın hem fol olur , hem yumurta
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl kıss kankim belli mi olur bakarsın hem fol olur , hem yumurta Hem de civciv
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.