Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Galiba bende seni seviyorum ablacım Bilmem ne olur Bi dene istersen ne olur..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl en çok sevdiğim üye bugün focal diycem sadece bu günmü yarın sevmeyecekmisin ? en çok sevdiğin üye bugün focalse bis ne güne duruyorus,kıskandım şimdi.. kıskanmayın yarın sevmeyecekmiş yarında sizi sever. Focal Kaptan nerelerdesin yaaa buralardayım gezinip duruyorum. En çok sevdiklerim mine,yağmur ve focal.. teşekkür ederim kriptex1000 ben sizleri sadec bu gün değil hergün seviyorum
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Abla sende işime gelmiyosun basen biliyomusun Focal gesinip durma, çek bi sandalye otur bi yere
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Abla sende işime gelmiyosun basen biliyomusun Focal gesinip durma, çek bi sandalye otur bi yere Nasıl gelim taaa Adana'ya.. Focalde sana soracaktı sankim.. kaptan o kısım gezmek onun işi..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl sadece bu günmü yarın sevmeyecekmisin ? kıskanmayın yarın sevmeyecekmiş yarında sizi sever. hergün gelirsen hergün sevcem en çok sevdiğim üye MEYDÜN... başkaaaaa
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl AÇA NATALIA Başka kendine olan aşkını ilan edecek olan var mı
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl DIPNOT, SERENADE, KARÇİÇEĞİ-M sen biliyosun zaten gözümdeki kıymetini... teşekkür ederim cevher
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl ''BEN'' demeyeli okadar uzun süre oldu ki.. Hepinizi seviyorum..
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl Bazılarınızı resmi Bazılarınız tüzel Bazılarınızda özel seviyorum... Ama özeller güzel oluyo.. Yada güzeller özel oluyo..
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl En sevdiklerim: Onları gördüğümde çok sevindiğim kişilerdir... Değer nedir bilenler!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.