Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Abla ben o lafın altında kalırmıyım hiç ... Elbet kankimede güsel bir cvp verdim ben ...Ama sen takip edememişsin aman kalma Değil tabi.. Cidden yok bişey yok bişey diyo hala gülüyo yaa tamam natali yuk bişey
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Sanane Banane doğru ben ne konuşuyorumki... öyle diyosun yane
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Vah yazık iyice kaybettik bu kızı Mine.. hatırlamıyo demi abla Sanane abla yaaaaa ablaya sanane denilmes
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl hatırlamıyo demi abla ablaya sanane denilmes Yok hatırlamıyo.. napcas.. O zaman bundan da sanane kankim iyice garipleşti bu kıs..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl O zaman bundan da sanane kankim kankiyede denmes Yok hatırlamıyo.. napcas.. iyice garipleşti bu kıs.. abla yapabilceğimis hiç bişey yuk birasdan kendi kendine düselir topiğe dönelim en çok sevdiğim üye bugün focal diycem
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Kendi kendine düselirse iyi madem en çok sevdiğin üye bugün focalse bis ne güne duruyorus,kıskandım şimdi..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Hiç bişeyden geri kalma tabe abla Focal Kaptan nerelerdesin yaaa
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl en çok sevdiğin üye bugün focalse bis ne güne duruyorus,kıskandım şimdi.. kıskanma ablacım sende söle o saman
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Hiç bişeyden geri kalma tabe abla Focal Kaptan nerelerdesin yaaa Sende bişeyede cevap verme ne olur sanki..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl En çok sevdiklerim mine,yağmur ve focal.. Galiba bende seni seviyorum ablacım Sende bişeyede cevap verme ne olur sanki.. Bilmem ne olur
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.