Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl hayır herkes bilmiyo güselyas bilmiyo mesela unutmuş hatırlamıyo kıscağıs
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl ben bu iki kankinin atışmalarını çok seviyorum.harikasınız. tşk ler kıss kankim ben kendi adıma tşk ettim senin adına etmedim ii yapmışmıyım
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl ben bu iki kankinin atışmalarını çok seviyorum.harikasınız. Tşk ederim Bisde seni seviyoz demi kıs kankim İyi yapmışsın kankim
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl ya söyle ya da sonsusa kadar sus diycem ama diyemiyorum meraktan ya hade söyle artık
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Ya o kadar da zor olmasa gerek, bu kadar utanacak bişey yok..Hadi bakalım çıkar dilinin altındaki baklayı..
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Versenize gitarımı,bi şarkı geldi aklıma nedense.Erbay'ım sana gelsin bu şarkı.. Aaaşk kokusu vaaar,havada aaşşk kokusu vaaar..
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl En çok sevdiğim üye... Beni en çok seven üye Herkes üstüne alınabilir yani ben
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Şimdi soru en sevdiğiniz değilde en sevmediğiniz olsaydı daha kolay olurdu 2-3 kişi hemen söyleyebilirdim. en sevdiğimiz denilince onların dışındaki herkesi seviyorum zaten.
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl o zaman sevmediklerini söle yok yok şaka tabi ki varsa bile söyleme suhedacım
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl buraya ilk geldiğim günden beri her daim yanımda olan canım dostlarım made in turkey başta olmak üzere(o dost deeel emme ) arman, zeyno(yeni adını ezberleyemedim gitti ),golgi,sayman22,kırlangıç,vakana,angelflower,focal,ilbey,azizilturko ve daha ismini hatırlayamadıklarım...hepinizi çok seviyorum seni daha sık görememek gerçekten üzüyor bizleri ben de seni seviyorum karçiçeği m
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl En çok sevdiğim üye... Beni en çok seven üye Herkes üstüne alınabilir Üstüme alındim bile yani ben Hayır ben
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Şimdi soru en sevdiğiniz değilde en sevmediğiniz olsaydı daha kolay olurdu 2-3 kişi hemen söyleyebilirdim. en sevdiğimiz denilince onların dışındaki herkesi seviyorum zaten. Biz de seni seviyoruz arkadaşım..
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl 1 kişi hariç herkesi sewiyorum ..pardon 2 oldu biri murti_san diğeri luzumsuz zatenn.. adı lazım değil baş harfi ........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.