Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 3,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Bir de şöyle anlatmaya çalışayım;

Hani geldiğini gördüğünde veya sen geldiğinde burada olduğunu gördüğün zaman mutlu olursun ya.İşte o üyeleri seviyorum..:):thumbsup::clover:

Gönderi tarihi:

Hani geldiğini gördüğünde veya sen geldiğinde burada olduğunu gördüğün zaman mutlu olursun ya.İşte o üyeleri seviyorum..:):thumbsup::clover:

;):clover::D

Gönderi tarihi:

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... ABİ VERSENE HEMEN...

EN ÇOK SEVDİĞİM ÜYE TAURUS ABİM....

Sevindirik oldu garibim :lol:

Hayır ben..

sen :blink::lol:

Hani geldiğini gördüğünde veya sen geldiğinde burada olduğunu gördüğün zaman mutlu olursun ya.İşte o üyeleri seviyorum...

Bende seni seviyorum taurus :D

Yani biri ben...

Sen :blink::lol:

Zorla söyletiyorum...

Evet nasıl bildin <_<:w00t:

Gönderi tarihi:

İçimden geldi yazıcam;

GECE YAĞMURU;minik tatlı cadım benim,ilk günden beri beni buraya bağladığın,sevdiğin,saydığın,dostum olduğun,değer verdiğin,yalnız bırakmadığın,her aklıma geldiğinde içimden bişeylerin kopup sana doğru geldiğini hissettiğim,hissettirdiğin için seni çok seviyorum.. :wub::hug:

MINEU;yine ilk günden beri beni buraya bağlayan ikinci kişi olduğun,sevdiğin,dostum olduğun,değer verdiğin,hani derler ya içimi açıp seni oraya koymak isteyecek kadar bana güzel duygular hissettirdiğin için teşekkürler,seni çok seviyorum.. :wub::hug:

FOCAL;ılımlı,sakin,sevecen,seviyeli,beyefendi kişiliğiyle yine ilk günden beri dikkatimi çeken değerli insan, sevgiler..

AÇA; media forum cafe'de tanımaya başladığım ve o andan itibaren bu şirin ve sıcak insanı hep gözümün aradığı ama şu sıralar göremediğim için üzüldüğüm minik kız, senide çok seviyorum..

GÜZELYAZ;yağmurum'un hikayeleriyle daha yakından tanıma fırsatı bulduğum ve o andan itibaren,sevecen ve sıcak kanlı tavırlarıyla kalbimi kazanmış dostum, seni çok seviyorum..

TAŞ YÜREKLİ; yine forumda ilk tanıdığım insanlardan ve tanıdığım içinde mutluluk duyduğum değerli insanlardan, sevgiler....

SAYMAN22; son zamanlarda tanıdığım ve seviyeli bulduğum,değerli insanlardan biri o, sevgiler...

TAURUSMUTİS; mantı arkadaşım :lol: hep öyle dermişim ben ona, gerçi hiç farkında değilim ama beni uyandırdı..Çok tatlı,yüreği iyilik dolu,beyefendi onun tabirini kullanıcam "foruma geldiğimde görünce sevindiğim" insanlardan biri o, sevgiler..

SEDELİNA; tatlım, deli dolu arkadaşım özledik seni, seni çok seviyorum..

ERBAY; ablasının hamsisi, çok şeker bu çocuk ya..senide çok seviyorum merak etme... :lol:

JÖN; yaramaz ama bir o kadar sevimli,afacan seni..sevgiler..

Sardunyam,Yemyeşim,Arman,Celine,Yumote,Gull...yaaa aklıma gelmiyor şimdi :( , mutlaka daha var ama aklıma gelince yine yazıcam..Arkadaşlar hepinize sevgiler...

Gönderi tarihi:

İçimden geldi yazıcam;

GECE YAĞMURU;minik tatlı cadım benim,ilk günden beri beni buraya bağladığın,sevdiğin,saydığın,dostum olduğun,değer verdiğin,yalnız bırakmadığın,her aklıma geldiğinde içimden bişeylerin kopup sana doğru geldiğini hissettiğim,hissettirdiğin için seni çok seviyorum.. :wub::hug:

Abla bi daha düşünseydin keşke :huh::lol:

Canım ablam benim duygularımız karşılıklı :wub: Bir ablam olsa en az senin kadar sevebilirdim zaten :hug:

Seni seviyorum :wub:

Gönderi tarihi:

MINEU;yine ilk günden beri beni buraya bağlayan ikinci kişi olduğun,sevdiğin,dostum olduğun,değer verdiğin,hani derler ya içimi açıp seni oraya koymak isteyecek kadar bana güzel duygular hissettirdiğin için teşekkürler,seni çok seviyorum.. :wub::hug:

bende seni çok seviyorum ablacım :wub: gülen yüzün hiç solmasın :hug:

Gönderi tarihi:

Uzun zaman oldu yazmayalı,sevdiklerimizi bi hatırlayalım bakalım:

FOCAL: Ülkeme olan sevgisi,benim de hassas olduğum engellilere yaklaşımı ve devamlı koruduğu ağırlığıyla ben de uyandırdığı saygısı için..

İçimden geldi yazıcam;

FOCAL;ılımlı,sakin,sevecen,seviyeli,beyefendi kişiliğiyle yine ilk günden beri dikkatimi çeken değerli insan, sevgiler..

teşekkür ederim arkadaşlar bende sizleri seviyorum :clover::clover:

Gönderi tarihi:

İçimden geldi yazıcam;

TAURUSMUTİS; mantı arkadaşım :lol: hep öyle dermişim ben ona, gerçi hiç farkında değilim ama beni uyandırdı..Çok tatlı,yüreği iyilik dolu,beyefendi onun tabirini kullanıcam "foruma geldiğimde görünce sevindiğim" insanlardan biri o, sevgiler..

Teşekkür ederim arkadaşım.Sen de aynı derece de hanımefendi,ağırbaşlı,olgun ve dediğim gibi gördüğümde mutlu olduğum (Zorla değil haa..:) ) arkadaşımsın.. :clover:

Gönderi tarihi:

İçimden geldi yazıcam;

Sardunyam,Yemyeşim,Arman,Celine,Yumote,Gull...yaaa aklıma gelmiyor şimdi :( , mutlaka daha var ama aklıma gelince yine yazıcam..Arkadaşlar hepinize sevgiler...

teşekkür ettim canım... :clover:

Gönderi tarihi:

Hani geldiğini gördüğünde veya sen geldiğinde burada olduğunu gördüğün zaman mutlu olursun ya.İşte o üyeleri seviyorum..:)

:thumbsup::thumbsup: ..... :clover::clover: ..ama üzgünüm ben seni sevmiyorum.... :w00t::w00t::whistling: ..... :flowers:

Gönderi tarihi:

GÜZELYAZ;yağmurum'un hikayeleriyle daha yakından tanıma fırsatı bulduğum ve o andan itibaren,sevecen ve sıcak kanlı tavırlarıyla kalbimi kazanmış dostum, seni çok seviyorum..

canım benim bende seni çok seviyorum.senin yüreğinin güzelliğini en başlarda anlamıştım zaten :wub:

yüreği güzel,kendi güzel,arkadaşlığı güzel arkadaşım seni çok seviyorum :clover:

Gönderi tarihi:

bu forumda denk gelipte yazıştığım herkesi seviyorum.ama taurus'u-gece kuşu'nu ve tabiki dogville'yi biraz daha fazla seviyorum :online2long:

Teşekkür ederim arkadaşım,bende seni seviyorum.. :clover:

:thumbsup: ..... :clover: ..ama üzgünüm ben seni sevmiyorum.... :w00t::whistling: ..... :flowers:

Dedeyi sevmeyeni önce Allah çarpar sonra da dede,bilesin..:w00t:

Gönderi tarihi:

Sevindirik oldu garibim :lol:

sen :blink::lol:

oldum tabe numarayı aldım bile garibem... :lol::lol:

İçimden geldi yazıcam;

ERBAY; ablasının hamsisi, çok şeker bu çocuk ya..senide çok seviyorum merak etme... :lol:

bende meraktan çatleydum.... :lol::lol::clover::clover:

Gönderi tarihi:

canım teşekkür ederim

ben benle seviyeli diyaloğunu koruyabilen herkesi çok seviyorummmm :)

canlarım, çatlaklarım, aile üyelerim, hava durumlarım, bi taneciklerim, çiçeklerim, ablalarım var hepsini seviyorum yahu :):wub:

Gönderi tarihi:

ben benle seviyeli diyaloğunu koruyabilen herkesi çok seviyorummmm :)

canlarım, çatlaklarım, aile üyelerim, hava durumlarım, bi taneciklerim, çiçeklerim, ablalarım var hepsini seviyorum yahu :):wub:

Bunların arasında ben var mıyım.. :unsure: VArsam hangisi öğrenebilirmiyim lütfen.. ;)

Gönderi tarihi:

Açıkçası bende öyle aklı başında seviyeli olan herkese kapım açık isim veririsem yanlış anlayabilir insanlar onun için genelleme yapıp işin içinden sıyrılmak en akıllıcası :D

evet bencede :D:D:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.