Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

sen sanki taklitçi deelsin teyzecim benim... :lol::lol:

• Cevaplar 3,3b
  • Görüntü 178,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

neyse topice dönelim...

en sevdiğim üye mapvas.... :D

Gönderi tarihi:

valaaa ne desem bilmemki en sevdiğim üye bizim köyün dernek üyesi :D

Gönderi tarihi:

benim en sevdiğim üye yok, üyeler var... hepsinizi seviyom ben...

Gönderi tarihi:

sedelina

gloria

mineu

aça

lilac

yumote

paula

taurusmutis

gull

sarsunyam

gece yağmuru

erbay

ilbey

dipnot

sizleri seviyorum arkadaşlarım :clover::clover:

inanın aklıma bunlar geldi yazamayıpta unuttuğum arkadaşlarımdan özür diliyorum onlarıda seviyorum

biz de seni çoooooook seviyoruzzzz teşekkürler ederim kendi adıma sağolasın :):flowers:

sardunyam sen de canımcım ya bidenem

ben herhesi seviyom bea :) özel olarak hepsinin adını yazmak isterim ama şu an biraz canım sıkkın neyse onlar sevildiğini bilirler değil mi canlarım :)

Gönderi tarihi:

biz de seni çoooooook seviyoruzzzz teşekkürler ederim kendi adıma sağolasın :):flowers:

sardunyam sen de canımcım ya bidenem

ben herhesi seviyom bea :) özel olarak hepsinin adını yazmak isterim ama şu an biraz canım sıkkın neyse onlar sevildiğini bilirler değil mi canlarım :)

Biliriz elbet,sen gönlünü ferah tut.. :clover:

Gönderi tarihi:

sedelina

gloria

mineu

aça

lilac

yumote

paula

taurusmutis

gull

sarsunyam

gece yağmuru

erbay

ilbey

dipnot

sizleri seviyorum arkadaşlarım :clover::clover:

inanın aklıma bunlar geldi yazamayıpta unuttuğum arkadaşlarımdan özür diliyorum onlarıda seviyorum

İnanın bizlerde sizleri seviyoruz sevgili tan_vakti...

Yaşama anlam katan dostlarımızdansın...

Sevgiler... :clover:

Gönderi tarihi:

herzamanki üye:)

Gönderi tarihi:

Bugün en çok kankimi sevesim geldi :w00t: kıs kankim sana kanım acaip fokurduyor he acaba neden :unsure::w00t::lol:

Çok mutlu oldun demi kankim :huh::w00t:

Gönderi tarihi:

mineu ve gece yağmuru en çok sizi seviyorum ben bugün :wub::hug:

Gönderi tarihi:

Bugün en çok kankimi sevesim geldi :w00t: kıs kankim sana kanım acaip fokurduyor he acaba neden Çok mutlu oldun demi kankim

hayırdır inşallah kankim :rolleyes:

sevinsem mi üsülsem mi karar veremedim :unsure::D:lol:

mineu ve gece yağmuru en çok sizi seviyorum ben bugün :wub::hug:

bisde seni seviyorus ablacım :wub: ama sadece bugün değil hergün seviyorus :hug:

Gönderi tarihi:

gülü bir gün sizleri 5 gün eşimi hergün seviyorum :P

niye o kadar ascık bakem :P:unsure:

Gönderi tarihi:

mineu ve gece yağmuru en çok sizi seviyorum ben bugün

Bende seni seviyoruym ablacım :hug:

hayırdır inşallah kankim

sevinsem mi üsülsem mi karar veremedim

bisde seni seviyorus ablacım :wub: ama sadece bugün değil hergün seviyorus

Sevin kıs kankim sevin :w00t: hatta ters takla bilenem at :lol::angry:

Kankim belki ben sadece bugünlük sevecem :unsure: niye benim adıma karar veriyon :angry::lol::wub:

Gönderi tarihi:

gülü bir gün sizleri 5 gün eşimi hergün seviyorum :P

one demek ki artos, bizi niye 5 gün seviyosun... :ermm: allaalla :unsure:

eşini ömür boyu sev inşallah, oda seni sevsin canım arkadaşım :)

Gönderi tarihi:

one demek ki artos, bizi niye 5 gün seviyosun... :ermm: allaalla :unsure:

eşini ömür boyu sev inşallah, oda seni sevsin canım arkadaşım :)

saolasın arkadaşım sardunyam sizleride çok seviyorum inanın şu durumda bukadar iyiysem sizlerin sayesinde sevginiz ve dostluğunuz sayesinde iyiyim teşekkürler sizleri seviyorum :clover:

Gönderi tarihi:

Sevin kıs kankim sevin :w00t: hatta ters takla bilenem at

Kankim belki ben sadece bugünlük sevecem :unsure: niye benim adıma karar veriyon

kıss kankim şimdi burası müsait değil ters takla atmak için :unsure: eve gidince atam olar mı :D

kıss ne bilem sende seversin diye düşünmüştüm :rolleyes::D;)

Gönderi tarihi:

Evde at o taklayıda :lol: sonra sizinkiler sana 40 takla daha attırsın emi kankim :lol:

(kesin kafayı yedi derler :unsure: o yüsden evde atsın taklayı :D:lol: )

ii düşünmüşsün <_<:P;)

Gönderi tarihi:

saolasın arkadaşım sardunyam sizleride çok seviyorum inanın şu durumda bukadar iyiysem sizlerin sayesinde sevginiz ve dostluğunuz sayesinde iyiyim teşekkürler sizleri seviyorum :clover:

Dostluk ne demek artos, burada oynuyoruz ya kimse sanmasın ki bizim hiç derdimiz, tasamız yok, :crying: hepimizin morale ihtiyacı var, hayat oyunsuz geçmiyecek kadar acımasız, espirisiz olamayacak kadar ciddi.

bizde seni seviyoruz, inşallah her şey yoluna girer... canım arkadaşım benim. :clover:

Gönderi tarihi:

Dostluk ne demek artos, burada oynuyoruz ya kimse sanmasın ki bizim hiç derdimiz, tasamız yok, :crying: hepimizin morale ihtiyacı var, hayat oyunsuz geçmiyecek kadar acımasız, espirisiz olamayacak kadar ciddi.

bizde seni seviyoruz, inşallah her şey yoluna girer... canım arkadaşım benim. :clover:

dostluk insanın iyi ve kötü zamannında yanında olmaktır ve sizler benim en değerli dostlarımsınız çünkü yanımdasınız teşekkürler Allah hepinizden razı olsun :clover:

Gönderi tarihi:

mapvas... :wub:

Gönderi tarihi:

dostluk insanın iyi ve kötü zamannında yanında olmaktır ve sizler benim en değerli dostlarımsınız çünkü yanımdasınız teşekkürler Allah hepinizden razı olsun :clover:

her zaman yanındayım. :clover:

Allah hepimizden razı olsun, inşallah...

Gönderi tarihi:

her zaman yanındayım. :clover:

Allah hepimizden razı olsun, inşallah...

bende senin yanındayım iyi ve kötü günde her zaman dostluklar bunlar içindir bunlar olduğunda ozaman gerçek dost ve arkadaşlık ortaya çıkar lafta kalmamalı gerçeği yansıtmalı :clover: aminnnn

Gönderi tarihi:

mapvas... :wub:

o kim beaaa :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.