Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl O nickteki arkadaşı araştırdım ve buldum fakat sen 1 tane fazla nokta koymusşun hocam gözünden de bişey kaçmıyo yane.... sen benim gözümde üye değilsin ki abla
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl gözünden de bişey kaçmıyo yane.... sen benim gözümde üye değilsin ki abla erbayum kaç tane nokta koyduysan o kadar kişinin nickini yascan ona göre
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl erbayum kaç tane nokta koyduysan o kadar kişinin nickini yascan ona göre peehhhh
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Tabiki kankasıdır demi erbay açıklamadan kaçtı kankim ama ben biliyom zati
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl açıklamadan kaçtı kankim ama ben biliyom zati kim kaçtı bee... ............... en sevdiğim üye.
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl ben üsttekı üyeyi çok sevıyom,çok saygılı seviyeli ve kafadengi alkışlar erbay içinnnn
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl bende habu kızul saçli yeşil gözli yaratuk sesli üyeyi çok seviyrum.....
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl alllaaahh yaratuk sesli dedi yaww , sedoşcum canım, beni yok say emi burdaaa
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl korkutti beni.... seeenn korktun yaniii ölemi gerçekten ? biz yanımıza birini daha çağıralım barii yaw
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl seeenn korktun yaniii ölemi gerçekten ? biz yanımıza birini daha çağıralım barii yaw iyi ya gıı,tam bızım tabaklara göz dıktığınde bı hörtt derım yıyemesss
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl korkmuş hanı korkmamışdın hehehaha hemende inanıyo e korkcam senin aradığını biliyodum zaten.... telefondaki sesten korkacak kadar ufak değilis...
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl hemende inanıyo e korkcam senin aradığını biliyodum zaten.... telefondaki sesten korkacak kadar ufak değilis... tabe tabeee
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl tamambeee sewiyoruz iştee , biraz daha üstelesek , küscen nerdeyseee
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl zaten sis beni sevmein :crying: ay olurmuu ağlama sen bebişimm , kim sewmiyomuş seni , söle dövim hemen
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl kim kaçtı bee... ............... en sevdiğim üye. bak işte halaaa kaçıyosun söle kurtul beaaaa söle işte meydün diyeeee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.