Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Siz üzerinize alınmayacaksınız da, başka kim alınacak arkadaşlar... Hepinize kucak dolusu sevgilerimi ve saygılarımı yolluyorum...
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Siz üzerinize alınmayacaksınız da, başka kim alınacak arkadaşlar... Hepinize kucak dolusu sevgilerimi ve saygılarımı yolluyorum... teşekkürler yam yam arkadaşım bendende sana kucak dolusu sevgi ve saygılarımla
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl ne zamandır yapmıyorum sırala zamanı geldi : tüm sevdiklerimi yasıyorum : focalim sevgiler Birde focalı Focal: Ağırlığını hissetirdiği,vatan sevgisini gösterdiği ve seviyeli yaklaştığı için.. teşekkür ederim arkadaşlar bende sizleri seviyorum
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl bugün en çok kimseyi sevmiyom. kimse beni sevmemiş küstüm size...
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl bugün en çok kimseyi sevmiyom. kimse beni sevmemiş küstüm size... Aplacım gel seni sevgi selimde boğayım biras
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl mineu hepiniz çok iyi ve sevecen arkadaşlarsınız.. bisde seni sefiyos abicim çok tatlısınıs sardunya ablamla bugün en çok kimseyi sevmiyom. kimse beni sevmemiş küstüm size... bugün en çok içi dolu ve başı eğik olanı seviyorum
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl beni de sevın ya ılgıye,şefkate ihtıyacım var. anne eli değmiş gibi bıskuvi yapın bana
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl En çok sevdiğim üye Mineu Duydunmu kankimmmm :w00t: beni de sevın ya ılgıye,şefkate ihtıyacım var. anne eli değmiş gibi bıskuvi yapın bana Gel kıs bisküvi yaptım sana
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl aaa ayıp ediyosun şekerim,sana anne elini bırak baba hatta amca dayı eli değimiş bisküviler yaparım seviyorus seni
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl beni de sevın ya ılgıye,şefkate ihtıyacım var. anne eli değmiş gibi bıskuvi yapın bana Ben seviyorum sedoşum Ama ben anne eli değmiş gibi başka bişi yapacamm gel yavrum buraya
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl beni de sevın ya ılgıye,şefkate ihtıyacım var. anne eli değmiş gibi bıskuvi yapın bana kanmayın numara yapıyo..
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl aaa ayıp ediyosun şekerim,sana anne elini bırak baba hatta amca dayı eli değimiş bisküviler yaparım seviyorus seni yok amcamın eli değmesın,tırnakları çok uzun
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl yok amcamın eli değmesın,tırnakları çok uzun gene kanmışınız...
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl En çok sevdiğim üye Mineu duydum kankim ama beni en as 15 gün yasmalısın eren beni de sevın ya ılgıye,şefkate ihtıyacım var. anne eli değmiş gibi bıskuvi yapın bana gell kısım sana hanımeli vercem
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl İmkansız yarına rezerve edilmiş sevdiklerim var... Önceden rezervasyon gerekiyor yani
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Sonradan rezervasyon yapmak gibi bi yeteneğiniz varsa saygı duyarım o da kabulümüz Çok güzel sonradan rezervasyon yaparım
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl İmkansız yarına rezerve edilmiş sevdiklerim var... ben 15 günlük reserve yaptırıyorum o saman
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Önümüzdeki 1 ay boyunca hizmet geçici olarak durdurulmuştur bu daha iyi yeniden hismete açılana kadar beni yasarsın
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Yağmur hizmet ve organizasyon emrinisdedir Rezervasyonlarınısı bis yapalım siz hiç yorulmayın :w00t: :lol:
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl Slogana bak... Rezervasyon zaten zahmetsiz iştir niye yorulcaz ki şurda ekmek arası döner parası kazanacaz hemen mani oluyosun yaw
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.