Φ yam_yam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Bugün tanıştığım Yamyam'ıda sevdim.. Bilmukabele... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Bilmukabele... bende üstüme alınıyorum bılmukabeleyi Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 keşke bende alına bilseydim Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Siz üzerinize alınmayacaksınız da, başka kim alınacak arkadaşlar... Hepinize kucak dolusu sevgilerimi ve saygılarımı yolluyorum... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Siz üzerinize alınmayacaksınız da, başka kim alınacak arkadaşlar... Hepinize kucak dolusu sevgilerimi ve saygılarımı yolluyorum... teşekkürler yam yam arkadaşım bendende sana kucak dolusu sevgi ve saygılarımla Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 ne zamandır yapmıyorum sırala zamanı geldi : tüm sevdiklerimi yasıyorum : focalim sevgiler Birde focalı Focal: Ağırlığını hissetirdiği,vatan sevgisini gösterdiği ve seviyeli yaklaştığı için.. teşekkür ederim arkadaşlar bende sizleri seviyorum Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 en enn çooooooookkk sewdiğim üye günışığı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 bugün en çok kimseyi sevmiyom. kimse beni sevmemiş küstüm size... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 bugün en çok kimseyi sevmiyom. kimse beni sevmemiş küstüm size... Aplacım gel seni sevgi selimde boğayım biras Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 mineu hepiniz çok iyi ve sevecen arkadaşlarsınız.. bisde seni sefiyos abicim çok tatlısınıs sardunya ablamla bugün en çok kimseyi sevmiyom. kimse beni sevmemiş küstüm size... bugün en çok içi dolu ve başı eğik olanı seviyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 beni de sevın ya ılgıye,şefkate ihtıyacım var. anne eli değmiş gibi bıskuvi yapın bana Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 En çok sevdiğim üye Mineu Duydunmu kankimmmm :w00t: beni de sevın ya ılgıye,şefkate ihtıyacım var. anne eli değmiş gibi bıskuvi yapın bana Gel kıs bisküvi yaptım sana Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 aaa ayıp ediyosun şekerim,sana anne elini bırak baba hatta amca dayı eli değimiş bisküviler yaparım seviyorus seni Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 beni de sevın ya ılgıye,şefkate ihtıyacım var. anne eli değmiş gibi bıskuvi yapın bana Ben seviyorum sedoşum Ama ben anne eli değmiş gibi başka bişi yapacamm gel yavrum buraya Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 beni de sevın ya ılgıye,şefkate ihtıyacım var. anne eli değmiş gibi bıskuvi yapın bana kanmayın numara yapıyo.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 aaa ayıp ediyosun şekerim,sana anne elini bırak baba hatta amca dayı eli değimiş bisküviler yaparım seviyorus seni yok amcamın eli değmesın,tırnakları çok uzun Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 yok amcamın eli değmesın,tırnakları çok uzun gene kanmışınız... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 En çok sevdiğim üye Mineu duydum kankim ama beni en as 15 gün yasmalısın eren beni de sevın ya ılgıye,şefkate ihtıyacım var. anne eli değmiş gibi bıskuvi yapın bana gell kısım sana hanımeli vercem Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 İmkansız yarına rezerve edilmiş sevdiklerim var... Önceden rezervasyon gerekiyor yani Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Sonradan rezervasyon yapmak gibi bi yeteneğiniz varsa saygı duyarım o da kabulümüz Çok güzel sonradan rezervasyon yaparım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 İmkansız yarına rezerve edilmiş sevdiklerim var... ben 15 günlük reserve yaptırıyorum o saman Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Önümüzdeki 1 ay boyunca hizmet geçici olarak durdurulmuştur bu daha iyi yeniden hismete açılana kadar beni yasarsın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yağmur hizmet ve organizasyon emrinisdedir Rezervasyonlarınısı bis yapalım siz hiç yorulmayın :w00t: :lol: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Slogana bak... Rezervasyon zaten zahmetsiz iştir niye yorulcaz ki şurda ekmek arası döner parası kazanacaz hemen mani oluyosun yaw Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 en sevdiğim üye ................................ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.