Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl En sevdiğim üye Sedoş'um.. Bugün tanıştığım Yamyam'ıda sevdim.. Bilimselci ile çok tartıştık ama eminim konuşabilirsek onuda severim.. tabıkı diğer sevdıklerım kırılmasın ama,ılk tanıştıklarım taurus ve sardunyam ..ve onlarla çok şey paylaştık.. onların yeri ayrı.. en sevdiğim 2 üye var taurus ve sardunyam
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl yaşasıınnnn beni sevmiyooooooo senı sevmesem uğraşmam,ben sevmediğim insanla oyun oynamam bı kerem senı de sevıyom yaşasınnnnnn aha gözüne girsin
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl efet kankimin dediği şeyi sefmem hiç yap kankim sonrada mola verdiğimis yerde unutalım onu tamam mı Kendini unutmada mola yerinde kankim
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl En çok sevdiğim üye meydun eywallah caney bende seni sewiyorum.......... gülme öle şunu baştan sölesene be bacım bisde seni seviyos yalancı gülmeyemme mi ........ben gülmezsem ölürüm be..... kimse yokluğunda bunca sevilmedi kimse yokluğunda ilahlaşmadı bu kadar saçların böyle daha güzel sen daha güzelsin gelecek mutlu günlerin ışığında her şey daha güzel ne var ki ayrılığın adı kötüye çıkmış yoksa bin yıl daha yaşamak isterdim ve seni bin yıl daha ayrılıklar içinde sevmek isterdim..... .............. Senin yanında nefes almak vardır ya hani Bir annenin oğluna olan aşkı gibi. Gözlerine akmak vardır ya hani Neffessiz kalmak gibi. Seni sevmek vardır ya hani Yaşamın dönüşündeki ümitsiz kısırlık, Kelebeğin yaşama isteği gibi Seviyorum seni.
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Kendini unutmada mola yerinde kankim ahhhhh nerde o şans bende gülmeyemme mi ........ben gülmezsem ölürüm be..... gül o saman kıss yüsün hep gülsün olur mu
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl sensin sensinnn Seni de çok seviyorum zaten senin yerin başka
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl tabiki en başa sardunyamı yazacam dipnot sedelina paula gloria gull mineu gece_yağmuru natalia aysum yumote aça hepiniz çok iyi ve sevecen arkadaşlarsınız..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl tabiki en başa sardunyamı yazacam dipnot sedelina paula gloria gull mineu gece_yağmuru natalia aysum yumote aça hepiniz çok iyi ve sevecen arkadaşlarsınız.. sende öylesin tancımm
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl tabiki en başa sardunyamı yazacam dipnot sedelina paula gloria gull mineu gece_yağmuru natalia aysum yumote aça hepiniz çok iyi ve sevecen arkadaşlarsınız.. nıye yoksa aranızda bişeymı var hanı aşk felan
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl nıye yoksa aranızda bişeymı var hanı aşk felan Sen baya fransız kalmışın yada saflıktan gelion puhaha tşk tan
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl aman ne güsel ne sevecen kıslarıs yaaaa Kendi adına konuş bence ben hiç sevecen değilimdir tabiki en başa sardunyamı yazacam dipnot sedelina paula gloria gull mineu gece_yağmuru natalia aysum yumote aça hepiniz çok iyi ve sevecen arkadaşlarsınız.. O senin sevecenliğin abicim
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Sen baya fransız kalmışın yada saflıktan gelion puhaha tşk tan neye fransız kaldım gıs,ben onların çocuklarını bilem tanıyom
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Sen baya fransız kalmışın yada saflıktan gelion puhaha tşk tan Kıs onun bilmediği ne var Herşeyden haberdar.. Bisde seni sevios taan
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl neye fransız kaldım gıs,ben onların çocuklarını bilem tanıyom he gııı biliyor elinde büyüüdük biz onun
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl neye fransız kaldım gıs,ben onların çocuklarını bilem tanıyom Kıs onun bilmediği ne var Herşeyden haberdar.. meaaaşallah hızır mübarek
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl yaaa sedelina bu kadar yaşlanmışsın ileride bisim çocuklara da bakarsın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.