Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 En sevdiğim üye Sedoş'um.. Bugün tanıştığım Yamyam'ıda sevdim.. Bilimselci ile çok tartıştık ama eminim konuşabilirsek onuda severim.. tabıkı diğer sevdıklerım kırılmasın ama,ılk tanıştıklarım taurus ve sardunyam ..ve onlarla çok şey paylaştık.. onların yeri ayrı.. en sevdiğim 2 üye var taurus ve sardunyam Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 yaşasıınnnn beni sevmiyooooooo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 yaşasıınnnn beni sevmiyooooooo senı sevmesem uğraşmam,ben sevmediğim insanla oyun oynamam bı kerem senı de sevıyom yaşasınnnnnn aha gözüne girsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 efet kankimin dediği şeyi sefmem hiç yap kankim sonrada mola verdiğimis yerde unutalım onu tamam mı Kendini unutmada mola yerinde kankim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 En çok sevdiğim üye meydun eywallah caney bende seni sewiyorum.......... gülme öle şunu baştan sölesene be bacım bisde seni seviyos yalancı gülmeyemme mi ........ben gülmezsem ölürüm be..... kimse yokluğunda bunca sevilmedi kimse yokluğunda ilahlaşmadı bu kadar saçların böyle daha güzel sen daha güzelsin gelecek mutlu günlerin ışığında her şey daha güzel ne var ki ayrılığın adı kötüye çıkmış yoksa bin yıl daha yaşamak isterdim ve seni bin yıl daha ayrılıklar içinde sevmek isterdim..... .............. Senin yanında nefes almak vardır ya hani Bir annenin oğluna olan aşkı gibi. Gözlerine akmak vardır ya hani Neffessiz kalmak gibi. Seni sevmek vardır ya hani Yaşamın dönüşündeki ümitsiz kısırlık, Kelebeğin yaşama isteği gibi Seviyorum seni. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Kendini unutmada mola yerinde kankim ahhhhh nerde o şans bende gülmeyemme mi ........ben gülmezsem ölürüm be..... gül o saman kıss yüsün hep gülsün olur mu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 en sevdiğim natalim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 en sevdiğim natalim sensin sensinnn Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 en sevdiğim natalim Ben sanki seni sevmiom Çok tatlısın ya Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 sensin sensinnn Seni de çok seviyorum zaten senin yerin başka Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 aman ne güsel ne sevecen kıslarıs yaaaa Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 tabiki en başa sardunyamı yazacam dipnot sedelina paula gloria gull mineu gece_yağmuru natalia aysum yumote aça hepiniz çok iyi ve sevecen arkadaşlarsınız.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 tabiki en başa sardunyamı yazacam dipnot sedelina paula gloria gull mineu gece_yağmuru natalia aysum yumote aça hepiniz çok iyi ve sevecen arkadaşlarsınız.. sende öylesin tancımm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 tabiki en başa sardunyamı yazacam dipnot sedelina paula gloria gull mineu gece_yağmuru natalia aysum yumote aça hepiniz çok iyi ve sevecen arkadaşlarsınız.. nıye yoksa aranızda bişeymı var hanı aşk felan Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 nıye yoksa aranızda bişeymı var hanı aşk felan Sen baya fransız kalmışın yada saflıktan gelion puhaha tşk tan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 aman ne güsel ne sevecen kıslarıs yaaaa Kendi adına konuş bence ben hiç sevecen değilimdir tabiki en başa sardunyamı yazacam dipnot sedelina paula gloria gull mineu gece_yağmuru natalia aysum yumote aça hepiniz çok iyi ve sevecen arkadaşlarsınız.. O senin sevecenliğin abicim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Sen baya fransız kalmışın yada saflıktan gelion puhaha tşk tan neye fransız kaldım gıs,ben onların çocuklarını bilem tanıyom Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Sen baya fransız kalmışın yada saflıktan gelion puhaha tşk tan Kıs onun bilmediği ne var Herşeyden haberdar.. Bisde seni sevios taan Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 neye fransız kaldım gıs,ben onların çocuklarını bilem tanıyom he gııı biliyor elinde büyüüdük biz onun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 neye fransız kaldım gıs,ben onların çocuklarını bilem tanıyom Kıs onun bilmediği ne var Herşeyden haberdar.. meaaaşallah hızır mübarek Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 he gııı biliyor elinde büyüüdük biz onun neeeeeeeee Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 yaaa sedelina bu kadar yaşlanmışsın ileride bisim çocuklara da bakarsın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.