Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Kısss bens eni sefdiğimi yasmıştım ama sen beni sefmiyon demi Efet nerden bildin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Efet nerden bildin Tahmin etmek hiçde zor olmadı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Tahmin etmek hiçde zor olmadı O saman sen medyum falan ol Yok medyum olmas senden düşüneyim bi large olur ama Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 aziz,meydün,mizyal,ilbey,kralx,arman,angelflower,focal,gülsün,zeyno.... seni sewmek yarını sewmek gibi birşey...umudu hep var sewgimin........... seni sewmeyen ölsün emi..... Olmas seni ben seviyom meydün bacım o saman senide benden başkası sewemess.... sadece ben sewerim seni... Bugün biraz Nostalji yapasim var.. fazla görüsmedigim, hatta his görüsmedigim, gözden irak ama gönül den irak degildir dedigim arkadaslarim var onlari anmak geldi icimden... benim icim bir tuhaftir zaten Made ve karcicegim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 hepinise çok çok ayrı ayrı teker teker teşekkür ederim sevdiklerinizin içinde olmak çok güsell ben de seviyorum hepinisi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 O saman sen medyum falan ol Yok medyum olmas senden düşüneyim bi large olur ama İyi düşünememişsin aysum gel burayada bi düşündüreyim o saman senide benden başkası sewemess.... sadece ben sewerim seni... Tamam sadece sen sev kıssss Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sardunyam sedelina paula gull gloria mineu gece_yağmuru ve adını hatırlamadığım dostlarım teşekkür ederim abicim bende hepinizi çook sevdim umarım tatilden sonrada burda olursunuz da hep beraber yeniden eğleniriz... kendinize çook ii bakın ii tatilller Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Tamam sadece sen sev kıssss aha sözüde aldım bitek ben sewecem kimse sewmesin....... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 aha sözüde aldım bitek ben sewecem kimse sewmesin....... Klavyenin kemiği yok işte meydün bacım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Tamam sadece sen sev kıssss ne dedin sen bende hepinizi çook sevdim umarım tatilden sonrada burda olursunuz da hep beraber yeniden eğleniriz... görüşürüs güll kendine iyi bak, iyi tatiller... biz buralarda olcas aha sözüde aldım bitek ben sewecem kimse sewmesin....... o biras zor meydün bacım Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 klavyenin kemiği mi :w00t: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ne dedin sen o biras zor meydün bacım Uykusus ve yorgunum , şimdi tam olarak ne dediğimi hatırlamıyorum Niye zor kıss kankim klavyenin kemiği mi Hayırdır AÇA cım Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 yok bişe klavyenin kemiği lafı hoşuma getti ondan öyle güldüm güldüm ve yine güldüm hatta hala gülebilirim :w00t: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Uykusus ve yorgunum , şimdi tam olarak ne dediğimi hatırlamıyorum Niye zor kıss kankim uykusus ve yorgun olman hiçbişeyi değiştirmes kankim sen 1 hafta uyumasan yine ne dediğini bilirsin ve hatırlarsın di mi kankim ben varken biras zor Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Bu gasla M.Ö öncesini bilenem hatırlarım ben kankim zor kankim çok zor Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 hepinizi sewiyorum... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yamyam İçindeki iyiliği farkettiğim,acısını hissedebildiğim ve beni araştırmaya zorladığı için.. Çok teşekkür ederim sevgili taurusmutis... İnsanı, sevmek, sevildiğini ve takdir edildiğini bilmek kadar mutlu edebilen kaç olgu vardır acaba? Beni anladığın, acımı hissedebildiğin ve seviyeni ortalamanın çok üzerinde tutabildiğin için sana kucak dolusu sevgi ve saygımı gönderiyorum... Teşekkürler... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 hepinizi sewiyorum... gülme öle şunu baştan sölesene be bacım bisde seni seviyos En çok sevdiğim üye meydun yalancı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 seni sewmek yarını sewmek gibi birşey...umudu hep var sewgimin........... seni sewmeyen ölsün emi..... kimse yokluğunda bunca sevilmedi kimse yokluğunda ilahlaşmadı bu kadar saçların böyle daha güzel sen daha güzelsin gelecek mutlu günlerin ışığında her şey daha güzel ne var ki ayrılığın adı kötüye çıkmış yoksa bin yıl daha yaşamak isterdim ve seni bin yıl daha ayrılıklar içinde sevmek isterdim..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Hissettirebileni seviorum ( dedecim ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Parantez açanları da seviyorum.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 kimse yokluğunda bunca sevilmedi kimse yokluğunda ilahlaşmadı bu kadar saçların böyle daha güzel sen daha güzelsin gelecek mutlu günlerin ışığında her şey daha güzel ne var ki ayrılığın adı kötüye çıkmış yoksa bin yıl daha yaşamak isterdim ve seni bin yıl daha ayrılıklar içinde sevmek isterdim..... burası nakarat topiğimi yaw,yanlış yere geldin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 burası nakarat topiğimi yaw,yanlış yere geldin Hiiişt..Bıyıklı,hoşgeldiin Seni de severim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Hiiişt..Bıyıklı,hoşgeldiin Seni de severim.. aman eksık ol bıyıklı mı,ya bıyıklarım mı çıkmış,daha sabah jılet mac 3 ile traş oldum,vay adi marka Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.