Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl kralx bey , pek cicibiciyimdir , teşekkürler sizde bizim sevdiklerimizdensiniz
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Bizim derken ?? Sevmeyenimde var genel konuşma cicibici.. sevdiklerim grubunuza yazdıklarınızı , biz olarak sembolledim tekile inersek cicibici de sizi sewer
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Aysum senle tanışmak nasip olmadı ama sanırım sevilesi birisin.. Hadi senide sevdim beeee
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ya ben senii yirim yirimmm , yuvarlıya yuvarlıya siwerimmm hemdee aysum
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ya ben senii yirim yirimmm , yuvarlıya yuvarlıya siwerimmm hemdee aysum Ağzına ağzına vursaydın, Yanaklarını da sıktırsaydın, hazır yakalamışken kolunu da ısırsaydın
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Ağzına ağzına vursaydın, Yanaklarını da sıktırsaydın, hazır yakalamışken kolunu da ısırsaydın Aman arkadaşlar,sakın beni sevmeyin..O ne bee..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Bi de geberttirseydiniz baree Ölme emi sen.. Taurus seni de sevelim yaa.. Sen sevilmeye layık bi insansın
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl benide sevin benide seviin Dudağını koparırsak sorumlusu biz deiliz ona göre
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl natalıa çek ağzını kolumdan bee,bunlar yamyam oldu kaçınn gııı
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Sedoşun da ayaklarına bi rötuş atın dicem ama şimdi nasıl yicekler foşur foşur kokuyodur
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Seni gidi vahşi şey NOT: Yalnız benim etim serttir Fark yapmaz güselim Et olsun da ne olursa olsun Senin yanakların çok tatlı duruo bilmem farkında mısın
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Anaaa ne çene var sizdede ya.. Kapının önündemisiniz kalavye kucağınızdamı.. Ağzınızda sakız yoktur inşallah.. Arada eve çıkında yemeğe bakın dibi tutmasın..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Slikon muu aynı gercek gibi aysum bi bakıyım ben Kral bizde çene ne gezer ağzımız var dilimiz yok bizim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.