Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 tan arkadaşımı pek sevdiğim sölenemez , idare eder işteee hıııhh sankim ben seni sefiyomda al bendende okadar paula Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bal köpüğümm en sevdiklerimdendirr tatlım benim bal köpüğün de seni çok seviyor Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 hıııhh sankim ben seni sefiyomda al bendende okadar paula sefmeğeee beni sewen çokki hemm ama yok yazık sende seftiklerimden ol , kıyamam ben Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 saol gııı sende benim sevdiklerimden olmayı hakettin sınıfı geçtin Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sende seftiklerimdeennnn Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sende seftiklerimdeennnn ay yesinler kıs seni sevimli şey seni Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 yaw nebiçim abisin sen be , insan kardeşini yedirtirmi hiç , alla allaaa en çok sedoşumu bide köpükümü seferim ben bide yumoşumu bide ........ Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 korkma yedirtmem ben seni gııı Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sağol gıı,bende seni sevdım. kurabıyeyı bende sevrım ama dıyetımı bozdurcek görünüşte herkes diyet yapıyo ama sonucu ne olacak acaba ?? kızlar kilo vereyim derken almayın sakın!!! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 en çok sedoşumu bide köpükümü seferim ben bide yumoşumu bide ........ Eeeee başkaaa Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Eeeee başkaaa yaww nokta nokta kısmında kalmış yaa , sen benim tabiiki en sewdiklerimin başındasınnn Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Kimseyi sevmiorum Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Kimseyi sevmiorum ıı ıııı sen kimseyi sewmiyo olamassınnn ben sefiyom senii Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Kimseyi sevmiorum Niye yawss ??? Ben seni çok seviyorum yaww nokta nokta kısmında kalmış yaa , sen benim tabiiki en sewdiklerimin başındasınnn tabe tabe Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ıı ıııı sen kimseyi sewmiyo olamassınnn Sevmek istemiorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Sevmek istemiorum Nedennnnnnnnnnn? ne oldu canım ya Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 NAty'nin sevmeyip öksüz bıraktığı arkadaşlarımı seviyorum.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Burada neler oluyoor, biri bana raporetsin hemen.. Dedikten sonra sevdiklerimi açıklıyorum, sonrada en sevdiklerimi açıklıcam.. Her zaman sevdiğim aynı zaman da güzelmi güzel EMİLYPANDORA Güzel bitanesi ve nartanesi olması itibariyle MADEİNTURKEY O beni sıksık unutsada ben unutmam... ALATURKA Şeker ve cicibici biri olması münasebetiyle PAULA Akıllı kültürlü ve saygılı olması itibariyle ŞÜHEDA Kısa bir kavgamız olmasına rağmen SEDELİNA Arada aşık atışmalarından atıştığım.. NATALİ İnce kibar nazik ve güzel......... BERCESTE Erkeleri yazmıyorum kırılmayın.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Sevmek istemiorum başladı gene aha yandık ben senı sevıom natalıa ağla bakım gene aysum ben senı çok sevıyom dedımya nıye bişe demıyon beeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Nedennnnnnnnnnn? ne oldu canım ya İşte.. Sevip kaybetmeyi kalbim kaldırmıyo.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 başladı gene aha yandık ben senı sevıom natalıa ağla bakım gene aysum ben senı çok sevıyom dedımya nıye bişe demıyon beeeeeeeeeeeeee Off ya oofff Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Aman Allahım yukardaki listede celineyi unutmuşum.. Yerin yerin bir başka CELİNE senide seviyorum ok Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 İşte.. Sevip kaybetmeyi kalbim kaldırmıyo.. Ok..Travma büyük galiba. Biz seni severiz Naty'cim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Burada neler oluyoor, biri bana raporetsin hemen.. Dedikten sonra sevdiklerimi açıklıyorum, sonrada en sevdiklerimi açıklıcam.. Her zaman sevdiğim aynı zaman da güzelmi güzel EMİLYPANDORA Güzel bitanesi ve nartanesi olması itibariyle MADEİNTURKEY O beni sıksık unutsada ben unutmam... ALATURKA Şeker ve cicibici biri olması münasebetiyle PAULA Akıllı kültürlü ve saygılı olması itibariyle ŞÜHEDA Kısa bir kavgamız olmasına rağmen SEDELİNA Arada aşık atışmalarından atıştığım.. NATALİ İnce kibar nazik ve güzel......... BERCESTE Erkeleri yazmıyorum kırılmayın.. teşşekurler kralx Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 aysum ben senı çok sevıyom dedımya nıye bişe demıyon beeeeeeeeeeeeee Ya saol canım benim kusura bakma ben de seni çok seviyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.