Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Başlangıç Notu:Hepimizin bildiği gibi kürtlerin temsilcileri,eli kanlı terör örgütü pkk nın simgesel renkleri vardır.Bunlar;Sarı-Yeşil-Kırmızıdır……

Bu gün Terör örgütü pkk nın Kırsal da ve kentlerde uyguladığı ,kahpece eylemlerinin yanı sıra, her gün gözümüzün önünde gelişen olaylarda karşımıza çıkan ve maalesef bizim göremediğimiz,belki de görmek istemediğimiz ince fakat çok tehlikeli,”Şeytan ayrıntıda gizlidir.”sözünün hakkını veren bir simgesel eylemleri söz konusudur.

Peki nedir bu,her gün gözümüzün önünde olan ve bizim göremediğimiz simgesel ayrıntılar.…

Sanat Dünyası:

-Yılmaz-Mustafa Erdoğan Kardeşler:Film,Müzik ,dans ve edebiyat,olmak üzere “ağırlıklı” görsel sanat alanında faaliyet gösteren,Hakkari ilimizde doğmuş kürt kökenli sanatçılar.

Yılmaz Erdoğan:90’lı yıllarda ekranda boy göstermiştir.komedi dalında toplumun büyük ilgisini çekmiştir(aslende amacına bu noktada ulaşmıştır.)Bu şahıs, günümüzde komedi yapmaktan uzaklaşmış tamamen sosyal içerikli bir görsel mecraya kaymıştır.Hedef bellidir.Yaptığı röportajlarda” Ben türk vatandaşıyım demek yerine sürekli ben “Türkiyeliyim” sözünü kullanmış..”Kürt sorunu” kavramını Sn.AKP(arap-kürt partisi) Başkanı Recep Tayip Erdoğan’dan çok daha önceleri dile getirmiştir,

Yazarın Notu: Bizce “Türk vatandaşıyım” dememesi sorun değildir..Bu kavramı yumuşatıp “kürt kökenli türk vatandaşıyım” da diyebilirdi.Asıl sorun ”Cebindeki kelimeleri” çok iyi kullanan bu şahıs , olması istenen “Konfederasyon” sisteminin vatandaşlık tanımı olan “Türkiyeliyim” ifadesinde ısrarcı olmasıdır…

İlerleyen yıllarda bu ülkenin insanlarından kazandığı ciddi paralarla BKM adı altında faaliyet merkezi kurmuştur.(Neden Hakkari’ye yatırım yapmadığı merak konusudur).Görünüşte bir kültür merkezi olmasına rağmen işin aslı öyle değildir.Kostümcü Vanlı Cemileden Diyarbakırlı teknik elemanlara kadar tamamına yakını kürtlerden oluşan bir kadroya sahiptir.Hedef bellidir.Son bir yıl içerisinde,özellikle genç tiyatrocular ve mutfak diye tabir edilen arka planda çalışan bazı teknik elemanlar bu yoğun kürtçülük faaliyetlerini hissetmiş ve hemen oradan ayrılmışlardır.Bütün bunları anlamak hiç de zor değildir.Yönetim kadrosuna bakmak yeterlidir. Senaryo Danışmanı olarak aşırı kürt milleyetçisi( Türklerin Kürtlerden gelme olduğunu söyleyecek kadar.)Muhsin KIZILKAYA’nın olması, hiçde masum bir sanat yapılmadığının ispatıdır….

Açıkça ben buyum diyemeyen,aldıkları emirle ”Türk KÜLTÜRÜNÜ” “kürt kültürü” ile asimile etmekle görevli bu şahıslar, yaptıkları her organizasyon da Sarı-yeşil-kırmızı renkleri ile kahpece simgesel eylem yapmaktan çekinmezler.

Organizasyonlarında,hedeflerinin daha çok insana ulaşması için halkın büyük beğenisini kazanan ünlü sanatçıları kullanırlar..Son zamanlarda Sezen AKSU’yu araç olarak kullanmaktadırlar.Hedef bellidir.Simgesel eylemlerinin geniş kitlelere ulaşması…

Yazarın Notu:Geçtiğimiz dönemde BKM tarafından organize edilen,”30 Ağustos Zafer Bayramımız” adına verilen konserdeki rezaleti hepimiz biliyoruz…

Mustafa Erdoğan: Uzun zaman arka planda kalmış ve kardeşinin,her şeyden habersiz masum insanlarımızdan kazandığı paralarla yaptığı kariyerini basamak olarak kullanarak ön plana çıkmıştır.Simgesel eylemlerinde kullandığı araçlar;”Anadolu ateşi” ve Gülben ERGEN’dir. “pkk sempatizanı” olduğu,Almanya’daki istihbarat birimlerimizce de onaylanan kürt şarkıcı Ciwan HACO’yu düğününe davet ederek ,kendi aklınca gövde gösterisi yapmıştır.

Bu şahıs, simgesel eylemlerine “Anadolu Ateşi “ adını verdiği faaliyetle devam etmekte ve bir Türk yurdu olan Anadolu’nun üzerinden,mozaik kültürümüz adı altında kendi kültürlerini Avrupa ülkelerine pazarlamaktadır…

Biz , çok tehlikeli olan bu organizasyonun,ileride çok ciddi zararlara yol açacağını düşünmekteyiz..

Yazarın Notu:Bu tür gösterilerde ışık faktörünün çok önemli bir rol oynadığını sanatla ilgilenenler çok iyi bilir.”Anadolu Ateşi”nde renk motifleri ve dekor ışıklarının tamamına yakını “sarı -yeşil kırmızı” dır…..(Flash TV deki Nuri SESİGÜZEL ve Star daki İbo Show programlarındaki aynı manzarayı söylemeye gerek yok sanırım..)

Ey Türk Evladı Uyuma UYAN!!!

TGT Başkanı Sn.Emre Türk

NOT: Bu yazı hisse.net sitesinin siyaset formundan alıntıdır..

Gönderi tarihi:

yazdıklarınızı üzülerek okumaya devam ediyorum bırakın insanlar fikirlerini düşünce ve duygularını ifade etsinler eger ifade edilen şeylerde aykırı bi durum varsa bu ülkede yargı zaten yargılama sürecini baslatır

sizin derdiniz nedir neden insanları hedef gösteriyorsunuz ve onları uydurma

senaryolarla yıpratmaya calısıyorsunuz anadolu ateşi gösterilerinde bu ülkenin gelmiş gecmiş folklor kültürü modernize edilerek gösteriye sunuldu sizin sanatcı anlayısınız nedir bunu sorgulamak gerekli sanatçı üretken insandır lütfen bu ırkçı duygularınızı kendinize saklayın dünya insanları bu söylemlerden çok acılar çekti ve sizin gibiler hala çekilen acıları yeterli görmüyor sanırım.

saygılar

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:
“Türkiyeliyim"

bir kürt olarak bir insan vatandaşlık bilinci altında türkiyelim diyebiliyorsa bunun kadar güzel birşey olabilirmi.

sanırım yılmaz erdoğanın da suçu senin gibi düşünememek ben o adamın yazdığı ve yaptığı bir çok eseri izledim vede okudum tipik bir hastasıyım o şahsın.

onu bu şekilde yargılayabilme hakkını nereden aldın bunuda merak ediyorum .

Ciwan HACO

kürtce jazz müzik yapan biri hiçbbir şarkısının içerisinde yöresel türkülerin dışında birşey bulamazsın.

aslında bu isminin içerisin de tgt geçen forum arkadaşlarının yazdığı hiçbir şeye cevap yazmamamk lazım hatta okumamak lazım ben bundan sonra öyle yapıcam nedenine gelince bu dorum arkadaşları ortaya yeni bir başlık açıp sonra yazılan hiçbirşeyi okumadan ortadan kayboluyorlar hiçbir kimseye verilecek bir cevabınız yoksa konu açmayada hakkınız yoktur. ben bundan sonra protesto ediyor vede nickinin çerisinde tgt geçen forum arkadaşlarının hiçbir yazısını okumayacağım çünkü onlar kendi fikirlerini söyleyip sanki bir reklam filmi gecer gibi ortadan kayboluyorlar..

reklamlara karnım TOK

Ayrıca onlarda kürt düşmanlığıda var buda bir bölücülüktür bölücülüğün her

türlüsüne karşıyım..

Gönderi tarihi:

sayın kardeşim,senin bahsettiğn şahıslar halkın çok sevdiği sanatçılardır.sakın onları kıskanmayasın.senin bahsettiğin renkler kürt sorunun öncesindede vardı.cem yılmaz trilyonluk arabaya biniyor,ondan neden bahsetmiyorsun,oda milletten kazanıyor o paraları.kafanı böyle sadistçe fikirlere yorma.

Gönderi tarihi:
Başlangıç Notu:Hepimizin bildiği gibi kürtlerin temsilcileri,eli kanlı terör örgütü pkk nın simgesel renkleri vardır.Bunlar;Sarı-Yeşil-Kırmızıdır……

Bu gün Terör örgütü pkk nın Kırsal da ve kentlerde uyguladığı ,kahpece eylemlerinin yanı sıra, her gün gözümüzün önünde gelişen olaylarda karşımıza çıkan ve maalesef bizim göremediğimiz,belki de görmek istemediğimiz ince fakat çok tehlikeli,”Şeytan ayrıntıda gizlidir.”sözünün hakkını veren bir simgesel eylemleri söz konusudur.

Peki nedir bu,her gün gözümüzün önünde olan ve bizim göremediğimiz simgesel ayrıntılar.…

Sanat Dünyası:

-Yılmaz-Mustafa Erdoğan Kardeşler:Film,Müzik ,dans ve edebiyat,olmak üzere “ağırlıklı” görsel sanat alanında faaliyet gösteren,Hakkari ilimizde doğmuş kürt kökenli sanatçılar.

Yılmaz Erdoğan:90’lı yıllarda ekranda boy göstermiştir.komedi dalında toplumun büyük ilgisini çekmiştir(aslende amacına bu noktada ulaşmıştır.)Bu şahıs, günümüzde komedi yapmaktan uzaklaşmış tamamen sosyal içerikli bir görsel mecraya kaymıştır.Hedef bellidir.Yaptığı röportajlarda” Ben türk vatandaşıyım demek yerine sürekli ben “Türkiyeliyim” sözünü kullanmış..”Kürt sorunu” kavramını Sn.AKP(arap-kürt partisi) Başkanı Recep Tayip Erdoğan’dan çok daha önceleri dile getirmiştir,

Yazarın Notu: Bizce “Türk vatandaşıyım” dememesi sorun değildir..Bu kavramı yumuşatıp “kürt kökenli türk vatandaşıyım” da diyebilirdi.Asıl sorun ”Cebindeki kelimeleri” çok iyi kullanan bu şahıs , olması istenen “Konfederasyon” sisteminin vatandaşlık tanımı olan “Türkiyeliyim” ifadesinde ısrarcı olmasıdır…

İlerleyen yıllarda bu ülkenin insanlarından kazandığı ciddi paralarla BKM adı altında faaliyet merkezi kurmuştur.(Neden Hakkari’ye yatırım yapmadığı merak konusudur).Görünüşte bir kültür merkezi olmasına rağmen işin aslı öyle değildir.Kostümcü Vanlı Cemileden Diyarbakırlı teknik elemanlara kadar tamamına yakını kürtlerden oluşan bir kadroya sahiptir.Hedef bellidir.Son bir yıl içerisinde,özellikle genç tiyatrocular ve mutfak diye tabir edilen arka planda çalışan bazı teknik elemanlar bu yoğun kürtçülük faaliyetlerini hissetmiş ve hemen oradan ayrılmışlardır.Bütün bunları anlamak hiç de zor değildir.Yönetim kadrosuna bakmak yeterlidir. Senaryo Danışmanı olarak aşırı kürt milleyetçisi( Türklerin Kürtlerden gelme olduğunu söyleyecek kadar.)Muhsin KIZILKAYA’nın olması, hiçde masum bir sanat yapılmadığının ispatıdır….

Açıkça ben buyum diyemeyen,aldıkları emirle ”Türk KÜLTÜRÜNÜ” “kürt kültürü” ile asimile etmekle görevli bu şahıslar, yaptıkları her organizasyon da Sarı-yeşil-kırmızı renkleri ile kahpece simgesel eylem yapmaktan çekinmezler.

Organizasyonlarında,hedeflerinin daha çok insana ulaşması için halkın büyük beğenisini kazanan ünlü sanatçıları kullanırlar..Son zamanlarda Sezen AKSU’yu araç olarak kullanmaktadırlar.Hedef bellidir.Simgesel eylemlerinin geniş kitlelere ulaşması…

Yazarın Notu:Geçtiğimiz dönemde BKM tarafından organize edilen,”30 Ağustos Zafer Bayramımız” adına verilen konserdeki rezaleti hepimiz biliyoruz…

Mustafa Erdoğan: Uzun zaman arka planda kalmış ve kardeşinin,her şeyden habersiz masum insanlarımızdan kazandığı paralarla yaptığı kariyerini basamak olarak kullanarak ön plana çıkmıştır.Simgesel eylemlerinde kullandığı araçlar;”Anadolu ateşi” ve Gülben ERGEN’dir. “pkk sempatizanı” olduğu,Almanya’daki istihbarat birimlerimizce de onaylanan kürt şarkıcı Ciwan HACO’yu düğününe davet ederek ,kendi aklınca gövde gösterisi yapmıştır.

Bu şahıs, simgesel eylemlerine “Anadolu Ateşi “ adını verdiği faaliyetle devam etmekte ve bir Türk yurdu olan Anadolu’nun üzerinden,mozaik kültürümüz adı altında kendi kültürlerini Avrupa ülkelerine pazarlamaktadır…

Biz , çok tehlikeli olan bu organizasyonun,ileride çok ciddi zararlara yol açacağını düşünmekteyiz..

Yazarın Notu:Bu tür gösterilerde ışık faktörünün çok önemli bir rol oynadığını sanatla ilgilenenler çok iyi bilir.”Anadolu Ateşi”nde renk motifleri ve dekor ışıklarının tamamına yakını “sarı -yeşil kırmızı” dır…..(Flash TV deki Nuri SESİGÜZEL ve Star daki İbo Show programlarındaki aynı manzarayı söylemeye gerek yok sanırım..)

Ey Türk Evladı Uyuma UYAN!!!

TGT Başkanı Sn.Emre Türk

NOT: Bu yazı hisse.net sitesinin siyaset formundan alıntıdır..

15303[/snapback]

burda eksik olan bir şey var senin görüntü resmindeki vatandas devletin bütün güvenlik kurumları tarafında aranan bir isim elin degmişken bir zahmet bize onun hikayesinide anlatırmısın madem devletini milletini bu kadar seviyorsun kendini devletin dogal bir parçası olarak görüyorsun tarafsız ol ve bize anlat resimdekini merakla bekliyorum.

saygılar

Gönderi tarihi:

Toplumun yillarca kaliplasmis birtakim tabularini yikmaya dogru gittigi donemlerde bu turden ucuz tepkiler her zaman olacaktir. Bilimsellikten, mantiktan, vicdandan uzak tepkiler... Baska ceplerde hirpalanmis tumorlu beyinlerin son cirpinmalari olsun diye umut ediyorum bu tur yaklasimlar.

Cok daha nazikce bir cevap yazabilirdim ama ulkem insani yillardir bedel oduyor. Muhatap da almayi istemezdim fakat guzel tepkiler gordum ve bu guzel dusuncelerin altina gomulsun istedim bu ve buna benzer fasist yaklasimlar.

Uslubum, renklerimi dahi icine sindiremeyenlere karsi ancak bu kadar yumusayabildi...

Gönderi tarihi:

saçmalıyorsun..

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK DEDEĞİN YOKSA BUNLAR MI?......

arif olan anlar.......

resimdeki olduğuna inanmıyorum. seni kendin olmaya davet ediyorum..

yeşiiillllllllliiiiiimmmmmmmm...............

alıntı; değil kendi beynindekileri paylaş olurmu?

maşa olma kendin ol azzzzzzzzzzzzzcccccccııııııııkkkkkkkkk.....emi

Misafir Zıplayan Dana
Gönderi tarihi:

TGT'Cİ KEMAL

TGT'nin ne olduğunu bilmiyorum ama TİT gibi bir şey seziyorum.Bu kadar da YEŞİL'e benzenmezki?Kendisi senin gibi düşünmezdi,bildiğimden söylüyorum ;bazıları düşünceleri için -senin gibi- , bazıları da para için -Yeşil gibi- bazı eylemlerde bulunurlar.Ama genellikle sonuç farklı olsada aynı hastalıklı fikirlerin ürünüdür bu yukarıdaki sözler.Kendinden başka düşünceye ve hele de KÜRT kelimesinin geçtiği her şeye tepki veren nice TÜRK vatandaşından birisin,kendine tanıdığın bazı hakları neden diğerlerine de tanımıyorsun?

Aslında nedeni basit:sığ beyinlerinizde sadece size verilenleri doldurmuşsunuz,kendiniz buna hiçbir şey eklememişsiniz,farklı her ses sizin için KAKA olmuş,böyle bir kafa yapısından başka ne beklenir?Bulgaristan' da yaşayan Türkler'in haklarını nasıl savunuyorsun onu merak ediyorum,bir de Irak'ta yaşayanları?

Y.Erdoğan ve ailesi hakkında ise tam bir paranoyak fikirler içindesin,acaba bunlar da F.Gülen gibi çok büyük bir örgütlenme içinde olmasınlar mı?Baksana Sanat alanında her tarafı doldurmuşlar,geriye spor -H.Şükür gibi bir futbolcu-, siyaset -T.Erdoğan gibi- alanında da adam buldular mı,bitti.Artık ülke iki kampa bölünür:NURCULAR ve MÜKREMİNCİLER...

M.Kızılkaya ve C.Haco ise kendi düşüncelerini sanatlarında icra ediyorlar,özellikle de M.Kızılkaya 'nın asla ters bir laf söylediği iddia edilemez.C:Haco ise iki kardeşini KÜRDİSTAN'da kaybettiği için bir ara sert şarkılar yaptı ve bence asıl o şarkılar güzeldir...

Misafir Zıplayan Dana
Gönderi tarihi:

kürdistan neresi oluyor,bir açıklasana...

Tarih kitaplarına bak,olmadı TBMM'nin 1920 ile 1925 yılları arasındaki tutanaklarına bak neresi olduğunu anlarsın.Senin BÜYÜKLERİN, ki kendileri FAŞİSTLERDİR,yeni nesil kendini tanımasınlar diye bölgenin,kişi adlarını değiştirdiler,DERSİM gibi,ama sonuç değişmedi.50 bin ölü ve o kadar acıdan sonra Kürtleri kabul ettiler,bakalım daha ne acılar çekip neleri kabul edecekler...Bu ülkede yaşayan herkes sizin gibilerin yüzünden acı çekti ve daha da çekecek...

Gönderi tarihi:

Tarih kitaplarına bak,olmadı TBMM'nin 1920 ile 1925 yılları arasındaki tutanaklarına bak neresi olduğunu anlarsın.Senin BÜYÜKLERİN, ki kendileri FAŞİSTLERDİR,yeni nesil kendini tanımasınlar diye bölgenin,kişi adlarını değiştirdiler,DERSİM gibi,ama sonuç değişmedi.50 bin ölü ve o kadar acıdan sonra Kürtleri kabul ettiler,bakalım daha ne acılar çekip neleri kabul edecekler...Bu ülkede yaşayan herkes sizin gibilerin yüzünden acı çekti ve daha da çekecek...

SAĞOLASIN,AÇIKLAMAN PEK MAKBULE GEÇTİ,HERKESİN NE OLDUĞU,NEYİ KENDİNE KAMUFLAJ YAPIP NEYİ SAVUNDUĞU ŞİMDİ DAHA İYİ ANLAŞILDI...

Gönderi tarihi:

Z.dana bi kere kürtler anadoluya türklerden çok sonra gelmişlerdir. Bakıyorum da hemen kendi toprağınız yaptınız. En büyük ırkçı şimdi imralıda. Sen geliyosun bizim atalarımızı suçluyosun.

Misafir Zıplayan Dana
Gönderi tarihi:

Z.dana bi kere kürtler anadoluya türklerden çok sonra gelmişlerdir. Bakıyorum da hemen kendi toprağınız yaptınız. En büyük ırkçı şimdi imralıda. Sen geliyosun bizim atalarımızı suçluyosun.

kim önce geldiyse orası onundur diyorsan anadoluyu Ermenilere teslim etmek gerekiyor.Türklerin Orta Asya'dan geldiklerini duymuştum(!),Malazgirt diye bir savaş varmış(!) hatırlarmısın?Bir toprak parçası orada yaşayanlarındır diyorsan,ki demediğin belli oluyor,o zaman da kendine tanıdığın bütün hakları diğerlerine de tanımam gerekiyor.İmralı 'dakinden daha fazla FAŞİZAN olduğunu kabul etmen gerekiyor...

Kral ise bir haritadan bahsediyor:ben bahsetmedim ama böyle bir şeyin varlığını kabul etmek gerekiyor,sizin,İKTİDAR'dan bahsediyorum,kabul etmemeniz bir şeyi değiştirmiyor.Üç-beş gazete okuyup,televizyon da haberleri seyrederek fikir sahibi olan ZAVALLI kral,biraz farklı şeyler oku da en azından fikir sahibi olduğunu düşünelim...

Hayatı TARAMA olarak algılayan arkadaş,kamuflaj,askeri bir terim yine,değil söylediklerim...Sadece sizin kabullenamediğiniz şeyleri dile getiriyorum...Sen taramaya devam et,saçlar da taralı mı acaba?

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ne oluyor burada yawss kim önce gelmiş kim sonra gelmiş buraya tarihi araştırın siz haclı sefereleri olmadan önce kürtler mezopatam yada vardılar sanırım mezopotam ya haritasına bakarsanız görürüsünüz sanırım..

sevgilerle :clover:

Gönderi tarihi:

Bu nasıL bir saçmaLık ya. iLk önce geLmiş onundur.üLkeden bahsediyoz misket değiL.üLke iLk önce geLme gibi saçmaLıkLarLa değiL KANLa aLınır...

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nde her azınLık üLke kuracak oLursa TÜRKİYE diye bir yer kaLmaz.Onun için Tek DİL,Tek,DİN,Tek BAYRAK ....

Sonuç oLarak Burası TÜRKİYE.vede TÜRKLERİN(TÜrkiyeLiLerin değiL!!)

Beğenmeyen ........ DEFOLSUN GİTSİN!...

Gönderi tarihi:

Bu nasıL bir saçmaLık ya. iLk önce geLmiş onundur.üLkeden bahsediyoz misket değiL.üLke iLk önce geLme gibi saçmaLıkLarLa değiL KANLa aLınır...

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nde her azınLık üLke kuracak oLursa TÜRKİYE diye bir yer kaLmaz.Onun için Tek DİL,Tek,DİN,Tek BAYRAK ....

Beğenmeyen ........ DEFOLSUN GİTSİN!...

senin gibiler bu ülkeyi hatta dünyayı terk ederse inan bu dünya tüm halkların kardeşliğiyle daha yaşanası bir dünya haline gelir.unutma ki başkalarına yaşam hakkı tanımayanların kendileri de yok ettikleri ile birlikte aynı akıbete uğramışlardır.

Gönderi tarihi:

sevgili arkadaşlar ülkemizin selameti için ülkemizi savunalım kürt meselesini fazla büyütmek istemiyorum. ama askerlik yapmış olanlar bilir gündüz köyde kahvede otururken gördüğümüz adamı gece çatışmada öldürdüğümüzü çok bilir... bu bir gerçek ki kürtler kendi ülkelerini kurmak için çeşitli eylemler içindeler. pkk bunun icraat yapan kurumudur. her kürt bu şekilde demiyor ama doğu bu şekilde karıştırılıyor bunu olıyacağını eğitimle ancak anlatabiliriz. ama pkk ve yönetim bunu bildiği için doğuya gelen öğretmenleride mühendisleride öldürdü. bunu kimse inkar edemez... atatürk bize bu ülkeyi ona buna peşkeş çekelim diye bırakmadı kardeş kavgası istemiyoruz. türklerle kürtler bunun kavgasına düşerse sonuç çok daha acı olur. bu hayalden vazgeçilmesi şarttır. dünya neyle uğraşıyor biz daha neredeyiz uyanın arkadaşlar. ülke bölünmemeli. bölünemezde. biz hoşgörü gösteririz ama bunu istismara kalkışanın sonu ölümdür. ülkesi olmayanın hiç birşeyi yok demektir...

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

senin gibiler bu ülkeyi hatta dünyayı terk ederse inan bu dünya tüm halkların kardeşliğiyle daha yaşanası bir dünya haline gelir.unutma ki başkalarına yaşam hakkı tanımayanların kendileri de yok ettikleri ile birlikte aynı akıbete uğramışlardır.

Tüm HaLkLArın KardeşLiği ???

30000 Tane askeri şehit etmek mi kardeşLik? kundaktaki bebekLeri vurmak mı kardeşLik? dağda askerLEre pusu kurmak mı kardeşLik?

Eğer bu kardeşLikse ben kardeş katiLi oLmaya can atan bir caniyim..!!

Bu Türkiye toprakLArı aLtında yaşıyorsan!: Bu üLkenin kuraLLarına uymak zorundasın.!Yok ben uymuyacam kuraLLArınıza,ben sizin askerinizLe çatışacam,ben kendi üLkemi kuracam diyorsan bu kardeşLik değiL bu bir *********. Köpek biLe yemek yediği tasa *****...

Allah'ım VATANIMI BöLmek İsteyenLeri HELAK ET!... (AMİN)

Tarih: Düzenleyen: Admin
  • 4 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Beğenmeyen ........ ********* GİTSİN!...

senin gibi düsünen kac insan var söylermisin???defolsun gitsin sözcügünü kullanabilecek???bana bir rakam söylermisin?türkiyede 30 milyon kürt var ve bunlari kovmak degil senin gibi 3-5 ******** bütün türkler bir olsa atamaz. kimse bir yere gitmiyor erkeksen sen atsana.kac tane türk taniyorsun saf?izmir rumlari mi türk?yoksa trabzon rumlari mi??yada kilis ermenileri mi?yok yok mugladaki rumlar mi?kim türk ?kac türk var bu ülkede_? bence sözlerini bir daha oku ve bi cok insandan özür dilemelisin. cünkü burda yasayan insanlar sadece türkiyeli. tıpki senin bir akraban disarda türk ama amerikali miisali yasadigi gibi. bilmem anlatabildim mi! anlayamadiysan asla tekrar yazilmaz cünkü gayet acik konustugumu düsünüyorum.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.