Φ Lost_95_ Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 bu konuyu atmamın nedeni sitemizde en çok hangi takımlının olduğunu bulmak Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 bu konuyu atmamın nedeni sitemizde en çok hangi takımlının olduğunu bulmak 1. Bu konuyu neden attın onu anlamadık. Atmak yerine yeni bir başlık açmak ya da yeni bir konu başlatmak gibi bir şey yapamaz mıydınız ? 2. Sitenizde en çok hangi takımlı varmış buldunuz mu bari ? Bu arada o soruyu da şöyle düzeltelim. Hangi takımın taraftarı daha fazla ? böyle bir cümle kursaydın ne iyi ederdin. Amaaan neyse...halkım boşver bu incelikleri. bozan Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 1. Bu konuyu neden attın onu anlamadık. Atmak yerine yeni bir başlık açmak ya da yeni bir konu başlatmak gibi bir şey yapamaz mıydınız ? 2. Sitenizde en çok hangi takımlı varmış buldunuz mu bari ? Bu arada o soruyu da şöyle düzeltelim. Hangi takımın taraftarı daha fazla ? böyle bir cümle kursaydın ne iyi ederdin. Amaaan neyse...halkım boşver bu incelikleri. bozan Böyle başlamak yerine başta yapması gerekeni belirtseydin o zaman daha iyi olurdu bilmiyor ki böyle yapmış. Senin türkçenle karşındakinin türkçesi aynı düzeydemi sanıyorsun yanlış düzeltmek yerine fikrini belirtmeyi dene ozaman hoşuna gitmediyse konuya cevap vermek zorunda değilsin kimse boğazına bıçak dayamamıştır eminim... Yanlış düzeltmenin de bir ağdabı vardır. Bide eleştiri yaptığın kişi emin ol senden hayli küçük türkçeni kıyaslama... Sen deneyimlisin karşındaki çaylak siteyi yeni keşfediyor bunu da göz önünde bulundur... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 FB !! ALLAHIM FB 'Yİ SEVİLMEK İÇİN YARATMIŞŞŞ BEEEHHHH Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 FB !! ALLAHIM FB 'Yİ SEVİLMEK İÇİN YARATMIŞŞŞ BEEEHHHH Güün şekerim yolarım saçını G S Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 1. Bu konuyu neden attın onu anlamadık. Atmak yerine yeni bir başlık açmak ya da yeni bir konu başlatmak gibi bir şey yapamaz mıydınız ? 2. Sitenizde en çok hangi takımlı varmış buldunuz mu bari ? Bu arada o soruyu da şöyle düzeltelim. Hangi takımın taraftarı daha fazla ? böyle bir cümle kursaydın ne iyi ederdin. Amaaan neyse...halkım boşver bu incelikleri. bozan söylen söylen sonrada neyse boşver de çık işin içinden yazını okuyanda adam suç işlemiş sanacak bu yaptığına durduk yerde kalp kırmak denir dayı onunki olmadıysa seninki hiç olmadı buarada ben Trabzonsporluyum başka kimse söylememiş takımını bu durumda en çok Trabzonsporlu var galiba Alıntı
Φ Lost_95_ Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Bozan sana cevap vermeme gerek kalmadı zaten vermesi gerekenler yeteri kadar vermiş ne yapıcağımı sana sorma zorumluluğu taşıdığımımı sanıyosun yoksa senin gibi yapıyim Aman neyse senle ilgilenilmez bile Cevap veren arkadaşlarada çok teşekkürler Bende FENER BAHÇE liyim şimdiden üç fenerlinin var olduğunu öğrendik bir GS bitanede TS li meraklısına duyrulur Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 alın bi fenerli daha en büyük fener :) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 EN BÜYÜK CİM BOM BOM Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 bir trabzon sporlu 5 galatasaraylıya 10 beşiktaşlıya ve 20 fenerliye eşittir oyüzden beni 35 sayın öyle devam edin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 +1.......FENERBAHÇE............ Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 bir trabzon sporlu 5 galatasaraylıya 10 beşiktaşlıya ve 20 fenerliye eşittir oyüzden beni 35 sayın öyle devam edin süpersin ya ben trabzon sporlu olmaya karar verdim baksanıza herşeye bedel miş ehuu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 trabzonluyum trabzonsporluyum... Alıntı
Φ Lost_95_ Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 ehu en çok fenerli var 5 fb 4 gs 2 trabzonlu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 EN BÜYÜK CİM BOM BOM Zirvenin tek sahibi GALATASARAY Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 ben beşiktaşlıyım renklerini seviyorumm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 ben beşiktaşlıyım renklerini seviyorumm bjk nın renklerini sev , ama galatasaraylıyım de tamam mı güselyas Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 sen mıneye bakma guzelyas bjk nın renklerını sev gs lıyım de ama buraya fb yaz olurmu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 ben beşiktaşlıyım renklerini seviyorumm Hangi rengini daha çok seviyon gısss sen mıneye bakma guzelyas bjk nın renklerını sev gs lıyım de ama buraya fb yaz olurmu Toprağım yararım o kafanı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 sis geçin dalganısı bakem mine,jön ve gecem ben beşiktaşı tutuyorum işte siyah beyaz gecem doğru dedim mi gısss yoksam sarı kırmızımıydı heee Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 sis geçin dalganısı bakem mine,jön ve gecem ben beşiktaşı tutuyorum işte siyah beyaz gecem doğru dedim mi gısss yoksam sarı kırmızımıydı heee Yok yanlış dedin gısss SARI KIRMIZIIIIIII olacakdı Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 LİVORNO yu tutuyorum kalpten hemideee fallaaa livornoyu bilenler anlar neden tuttuğumu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.