Φ geceninrengi Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ben geceninrengi ve irem yagcının hayalet sevgilim sarkısını ben internete yaydım ve atan kişi benim.... Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ben geceninrengi ve irem yagcının hayalet sevgilim sarkısını ben internete yaydım ve atan kişi benim.... önemli olan bumu allahım ya Alıntı
Φ Lost_95_ Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 OOOO SENİN ÖNEMLİ DEDİĞİN KONU BUMU.HE YAYDIYSAN BUNUN NEYİ ÖNEMLİ Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 eline sağlık geceninrengi ama okadarda önemli birşey değil bu artık bunu herkes yapabiliyor Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 kiskandim haha çok güldüm maser ya alemsın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ne mutlu sana torunlarına anlatırsın artık Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 bence bu geceninrengi forumdaki sazanları test ediyor Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 bence bu geceninrengi forumdaki sazanları test ediyor Ehuuu şimdiden altı tane sazanı var demektir ne zamandır ortalıkta görünmediğine göre kesin mangalı yakmaya gitmiştir Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ben geceninrengi ve irem yagcının hayalet sevgilim sarkısını ben internete yaydım ve atan kişi benim.... evet o iremde benim.ama hayalet sevgili kim bilmiyem Alıntı
Φ geceninrengi Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ben sizi sazan olarak g örmüyom anladın mı bide benim sizinle dalga gecme gibi bir lüksüm olamaz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.