Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 16 yıl kenıdımı kızartıp yerdım sanırım :D patates lafı gectıgı zaman lutfen saygı duyalım hossssssss
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 16 yıl kenıdımı kızartıp yerdım sanırım :D patates lafı gectıgı zaman lutfen saygı duyalım hossssssss Peki soru nerde ? Bir bardak olsan ...?
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl Gokyuzunde ucar ucar ucardim ... Sihirli bir degnegin olsa ne yapardin...
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2009 16 yıl sihirli değneğimle sihir yapardım sonra bozardım sonra gene yapardım geceleri 03 sularında da sedelinanın ziline basıp kaçardım Armut olsan ne yapardın?
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl Ahh nerede hic oyle aksiyon dolu bir sahne yasamadimki dusen ucakta olsam herhalde nasil dustugunu izlerdim ucagin... Yuksek koprude birden kopru yikiliyor ne yapardin...
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 16 yıl en korktuğum şey :s yapcak bişey yok ölürdüm birinden nefret ediyorsun ne yaparsın
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2010 14 yıl kendi haline bırakır Allaha havale ederim.. seni kızdırana ne yaparsın
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2010 14 yıl Döverim sanırım :D Bağıra da biLirim ....... Sinirlerine hakim olmak için ne yaparsın??
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.