Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl ya bakınca ölümün ne kadar anı yakaladığını düşündüm.ne kadar ipliğe bağlı yaşıyoruz..ınsan doğa karşısında güçlü değil henüz
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl Allah korusun... Fakat 7. resimdeki bir kaç kişi gülüyormu yoksa bana mı öyle geldi
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Allah korusun... Fakat 7. resimdeki bir kaç kişi gülüyormu yoksa bana mı öyle geldi ya gülüyorlar tabıkı de,bende farkettım de ayıp olur dıye sölemedım.heralde yanlış göruyorum dıye düşündüm
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Çok dikkatli baktım Sedelinam ve yanlış görmedim yani sanırsam Galiba olayın ne kadar ciddi olduğunun farkında değillerdi...
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl ya dıkkat ettımde bazı resımlerde de kaçmıyorlar dalga geldiği halde yaa
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ya dıkkat ettımde bazı resımlerde de kaçmıyorlar dalga geldiği halde yaa Bakma sen onlara onlar maynak
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl Allah korusun... Fakat 7. resimdeki bir kaç kişi gülüyormu yoksa bana mı öyle geldi bana da öyle geldi hatta gelmedi resmen gülüyorlardı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.