Φ sezar1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Erkeklere doğru anlaması için altyazı notu konulması gereklimidir? Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Bu söz Dün mystic river in kullandığı bir cümleydi..ve beğenildi.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Fiziksel doyumdan kasıt başka ne olabilir ki ? Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Fiziksel doyumdan kasıt başka ne olabilir ki ? 14871[/snapback] işte erkekler böyle anlıyor.. onların anlaması için alt yazı koymak gerekir dedi. mystic.. iş gezme eğlenme ve diğer ihtiyaçlar olarak.. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Erkeklere doğru anlaması için altyazı notu konulması gereklimidir? 14850[/snapback] sen ne anladı arkads bi anlatta bizde bilek zaten kadınlar karman çorman bıde bularlamı ugrasıcaz Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Fiziksel doyumdan kasıt başka ne olabilir ki ? 14871[/snapback] işte erkekler böyle anlıyor.. onların anlaması için alt yazı koymak gerekir dedi. mystic.. iş gezme eğlenme ve diğer ihtiyaçlar olarak.. 14872[/snapback] İyi de arkadaşım iş gezme eğlenme gibi ihtiyaçlar asıl olarak ruhsal ihiyaçlardır Fiziksel doyum denilince şahsen benim aklıma gelen ilk şey yemek yemekle alakalı olur. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Fiziksel doyumdan kasıt başka ne olabilir ki ? 14871[/snapback] işte erkekler böyle anlıyor.. onların anlaması için alt yazı koymak gerekir dedi. mystic.. iş gezme eğlenme ve diğer ihtiyaçlar olarak.. 14872[/snapback] İyi de arkadaşım iş gezme eğlenme gibi ihtiyaçlar asıl olarak ruhsal ihiyaçlardır Fiziksel doyum denilince şahsen benim aklıma gelen ilk şey yemek yemekle alakalı olur. 14878[/snapback] güzel cevap Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Fiziksel doyumdan kasıt başka ne olabilir ki ? 14871[/snapback] işte erkekler böyle anlıyor.. onların anlaması için alt yazı koymak gerekir dedi. mystic.. iş gezme eğlenme ve diğer ihtiyaçlar olarak.. 14872[/snapback] İyi de arkadaşım iş gezme eğlenme gibi ihtiyaçlar asıl olarak ruhsal ihiyaçlardır Fiziksel doyum denilince şahsen benim aklıma gelen ilk şey yemek yemekle alakalı olur. 14878[/snapback] güzel cevap 14880[/snapback] arman ve alaTurka dan olaylara farklı bi yaklasım Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Fiziksel doyumdan kasıt başka ne olabilir ki ? 14871[/snapback] işte erkekler böyle anlıyor.. onların anlaması için alt yazı koymak gerekir dedi. mystic.. iş gezme eğlenme ve diğer ihtiyaçlar olarak.. 14872[/snapback] İyi de arkadaşım iş gezme eğlenme gibi ihtiyaçlar asıl olarak ruhsal ihiyaçlardır Fiziksel doyum denilince şahsen benim aklıma gelen ilk şey yemek yemekle alakalı olur. 14878[/snapback] güzel cevap 14880[/snapback] arman ve alaTurka dan olaylara farklı bi yaklasım 14901[/snapback] demekki alt yazı konulsa bile herkes farklı farklı anlayıp yorum yapıyor.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 GERÇİ BU YORUMU BEYLER YAPSA İYİ OLACAK AMA BEN BUNA MONARIZA OLARAK CEVAP VEREYİM AÇLIK DÜRTÜSÜ SALGILANDIĞINDA BU SALGININ GELDİĞİ YER ÖNEMLİ........MİDE OLURSA YEMEK YERSİN AMA BAŞKA TARAFTAN GELİRSE BU SALGI BİLEMEM EHUEHU Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Erkeklere doğru anlaması için altyazı notu konulması gereklimidir? 14850[/snapback] BEN BİLMEM VALLA.BİR BİLENE SORMALI Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Erkeklere doğru anlaması için altyazı notu konulması gereklimidir? 14850[/snapback] BEN BİLMEM VALLA.BİR BİLENE SORMALI 14972[/snapback] Bir bilenin de siz olduğunuzu düşünüyordum. .bbirde ala turca Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 hadi geyiğinize dahil olalım devre arasında, benim aklıma buna karşılık şöyle bi soru takılıyor peki kadınlar fiziksel doyum deyince ne anlar hadi bakalım, hordi meydan hordi... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Hordi meydanına yokmu çıkacak huuuuu .... Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 hadi geyiğinize dahil olalım devre arasında,benim aklıma buna karşılık şöyle bi soru takılıyor peki kadınlar fiziksel doyum deyince ne anlar hadi bakalım, hordi meydan hordi... 14989[/snapback] bıravo hade bakam sezar1 cevaplasın konuları yanlıs anlamada üstüne yok ben dinlemedeyim dostum(sezar1) Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Hordi meydanına yokmu çıkacak huuuuu .... 14993[/snapback] erkeklerle ilgili topiği açankonussun Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 hadi geyiğinize dahil olalım devre arasında,benim aklıma buna karşılık şöyle bi soru takılıyor peki kadınlar fiziksel doyum deyince ne anlar hadi bakalım, hordi meydan hordi... 14989[/snapback] bıravo hade bakam sezar1 cevaplasın konuları yanlıs anlamada üstüne yok ben dinlemedeyim dostum(sezar1) 14995[/snapback] şimdi ne diyeyim yaa konu gayet açık ..ben neden yanlış anlamışım ki.. cinselliği çağrıştıran bir yazı yazıldığında .. erkeklere dipnotla açıklama yapılmalı dendi.. ben doğrumudur diye sordum... bunun neresini yanlış anlayacağım Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 hadi geyiğinize dahil olalım devre arasında,benim aklıma buna karşılık şöyle bi soru takılıyor peki kadınlar fiziksel doyum deyince ne anlar hadi bakalım, hordi meydan hordi... 14989[/snapback] bıravo hade bakam sezar1 cevaplasın konuları yanlıs anlamada üstüne yok ben dinlemedeyim dostum(sezar1) 14995[/snapback] şimdi ne diyeyim yaa konu gayet açık ..ben neden yanlış anlamışım ki.. cinselliği çağrıştıran bir yazı yazıldığında .. erkeklere dipnotla açıklama yapılmalı dendi.. ben doğrumudur diye sordum... bunun neresini yanlış anlayacağım 15003[/snapback] bilgisayrın basında kaç kısı var orada begenildi megenildi gibi birden fazla kişinin düsüncesını icerek kelimeleri özel mesajla atar san iyi olur sonra ortalık karısıyor ok? saygılar Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 hadi geyiğinize dahil olalım devre arasında,benim aklıma buna karşılık şöyle bi soru takılıyor peki kadınlar fiziksel doyum deyince ne anlar hadi bakalım, hordi meydan hordi... 14989[/snapback] şimdi ne diyeyim yaa konu gayet açık ..ben neden yanlış anlamışım ki.. cinselliği çağrıştıran bir yazı yazıldığında .. erkeklere dipnotla açıklama yapılmalı dendi.. ben doğrumudur diye sordum... bunun neresini yanlış anlayacağım 15003[/snapback] Haklisiniz, öylesine sorulmus iste. Bedensel rahatlik ile karistirmis:-) Aciklamasini, konuyu acan kisininyapmasi gerekirdi. Fiziksel doyum ne demek, elbette cinsel doyuma es anlasiliyor eger insanin karini ac ise, fiziksel olarak yemek yiyerek doyabilir. ama, sözün kullanisinin bununla hic ilgisi yok Yani siz hic yemekten kalkan bir insanin, oooh beee fiziksel olarak ammada doydum dedigigini duydunuz mu? sevistikten sonra, cisel doyuma ulasildigi söylenir. Fiziksel doyum kavrami orada burada öylesine kullanilirsa böyle geyik muhabbetleri cikar iste saygilar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.