Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 canımınım içi; biz kutlamalara erken başlamıştık derken doğum günün gelip çatmış Boncuktan bir kuş firar edip; pencerene Emanet şarkısıyla, Tam yedi kez Uğrasın umut ettiklerin gerçek olsun__ yeni yaşın gözlerin kadar güzel geçsin DoĞuM GüNüN KuTLu OLSuN MuTLu OL SeNeLeRCe Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Meleklerin en güzeli , ablaların en tatlısı iyi doğdun Allah hayırlı nice ömürler nasip etsin... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 mutlu yillar Angel ablamm hersey gönlünce olsun seni seviyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 YAŞA . SEV . GÜL! BUNLAR EKSİK OLMASIN YAŞAMINDA. YAŞIN KAÇ OLURSA OLSUN HER ŞEYİN EN GÜZELİ SENİNLE OLSUN. NİCE MUTLU, NEŞELİ VE YAŞAM DOLU YAŞLARA... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 mutlu yıllar Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 neden sadece doğum günlerinde söylenir bu bilmiyorum ama.... iyi ki varsın be angel... iyi ki bundan bilmem kaç yıl önce var diyebileceğimiz biri olmuşsun... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 iiikii dogdun pak elim boş gelmediim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ya nası kaçırdım ben senin doğum günü mesajını dün aklımdaydı ama unutmuşum ablacım angel ablam doğum günün kutlu olsun sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice 30 seneler İYİ Kİ VARSIN Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Mutlu yıllar ablacım İyiki varsın Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 doğum gününüz kutlu olsun.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Doğum günün kutlu olsun ablacım yoksa teyzecim mi desem.... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 hepinize teşekkür ederim :)arkadaşlar iyi ki sizler de varsınız Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Doğum günün kutlu olsun ablacım yoksa teyzecim mi desem.... ne diyon sen ya ben daha gencimmm teyseymiş Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 doğum gününüz kutlu olsun.. teşekkür ederim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Mutlu yıllar ablacım İyiki varsın teşekkürler çiçekler için teşekkürler Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 iiikii dogdun pak elim boş gelmediim iyi yaptı n teşekkür edeerim ya nası kaçırdım ben senin doğum günü mesajını dün aklımdaydı ama unutmuşum ablacım angel ablam doğum günün kutlu olsun sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice 30 seneler İYİ Kİ VARSIN iyi ki sen de varsın Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 canımınım içi; biz kutlamalara erken başlamıştık derken doğum günün gelip çatmış Boncuktan bir kuş firar edip; pencerene Emanet şarkısıyla, Tam yedi kez Uğrasın umut ettiklerin gerçek olsun__ yeni yaşın gözlerin kadar güzel geçsin DoĞuM GüNüN KuTLu OLSuN MuTLu OL SeNeLeRCe teşekkürler tatlımm öpüyorum seni Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun teşekkür ederim Alıntı
Φ AZAT Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 nice mtlu yıllara angel ablacım Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Meleklerin en güzeli , ablaların en tatlısı iyi doğdun Allah hayırlı nice ömürler nasip etsin... teşekkür edeerim bitanem ewet iyi ki doğmuşum da seninle tanışmışım Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Nice yıllara mutlu yillar Angel ablamm hersey gönlünce olsun seni seviyorum teşekürler arkadaşlar Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 YAŞA . SEV . GÜL! BUNLAR EKSİK OLMASIN YAŞAMINDA. YAŞIN KAÇ OLURSA OLSUN HER ŞEYİN EN GÜZELİ SENİNLE OLSUN. NİCE MUTLU, NEŞELİ VE YAŞAM DOLU YAŞLARA... teşekkürler bu iyi dileklerin için mutlu yıllar saol tatlım neden sadece doğum günlerinde söylenir bu bilmiyorum ama.... iyi ki varsın be angel... iyi ki bundan bilmem kaç yıl önce var diyebileceğimiz biri olmuşsun... sen de iyi ki varsın ya nası kaçırdım ben senin doğum günü mesajını dün aklımdaydı ama unutmuşum ablacım angel ablam doğum günün kutlu olsun sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice 30 seneler İYİ Kİ VARSIN valla bilmiyorum sen yapmazdın kimsenin doğum gününü unutmazdın neyse evlilik telaşına bağlıyorum aşıksın tabi Mutlu yıllar ablacım İyiki varsın saol tatlım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.