Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2013 Amerikan İç Savaşı’dan 2 sene öncesinde, Güney bölgesinde geçen film Köle Django’nun Alman asıllı ödül avcısı Dr. King Schultz ile yolunun kesişmesiyle başlıyor. Django, eski efendisini ölü ya da diri ele geçirmek isteyen Schultz ile anlaşmaya varır ve özgürlüğü karşısında Brittle kardeşleri kendisine getirme sözü verir. Görev başarıyla tamamlanır ama ikilinin yolları ayrılmaz Schultz ve Django beraber Güney’in en çok aranan suçlularının peşine düşerler… ‘Avlanma’ hünerini her geçen gün geliştiren Django’nun artık tek bir hedefi vardır: köle ticareti yüzünden kaybettiği eşi Broomhilda’yı bulmak ve onu kurtarmak... Bu hedef onları kötü şöhretli “Candyland” çiftliğine ve çiftliğin sahibi olan Calvin Candie’ye götürecektir… Sinemanın dahi çocuğu, Oscarlı Quentin Tarantino'nun uzun süre üzerinde çalıştığı Spagetti Western türündeki projenin başrollerinde Jamie Foxx, Christoph Waltz yer alırken, Kerry Washington, Leonardo DiCaprio ve Samuel Jackson gibi yıldızlardan oluşan oyuncu kadrosu göz dolduruyor. Film hakkinda kotu bir elestri yapamayacagim hem bana dusmez hemde haketmez boyle bir film bunu. Gecirdigim en guzel 3 saatlerdendi bilete verdigim paraya degdi karakterler oyle guzel ele alinmisti ki..Samuel L. Jackson beni cok guldurdu.Sounrdtrack muhtesemdi bas karakterlere tek bir sozum bile yok harikaydi daha farkli olsalardi sevemezdim.. iyi seyirler Sinemada izlemenizi tavsiye ederim.. 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2013 Django güzel bir kara mizah ve spagetti western ürünü olmuş ki Tarantino, Pulp Fiction'dan sonra ikinci ödülünü Django Unchained ile aldı. Her iki ödül de orjinal senaryo ödülüydü. Normal, orjinal bir insan zaten kendisi Bu arada Tarantino'nun filmlerinde film başına düşen ölüm sayısı ve ölümlerin şekilleriyle ilgili şöyle bir çalışma yapmışlar, yeri gelmişken paylaşalım bu çalışmayı... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.