Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2013 12 yıl Bilindigi gibi, su siralar ve birkac gundur; Israil Suriye'ye hava saldirilari duzenliyor. BOP temelinde ve ABD, Israil isbirliginde ve de Turkiye'ye konuclandirilan Patriotlar temelinde bu konuyu sorgularsak; soyle bir olasilik doguyor. Suriye'nin her hangi bir sekilde Israil'e saldiri misillemesi yapmasi; zaten NATO'nun emrinde olan patriotlarin Suriye'ye ates acmasina bir kapi olabilir mi? Yani, Suriye'nin Turkiye'ye saldirisina karsilikvermek icin kurulan pastriotlar; Turkiye tamamen devreden cikarilip, Israil saldirisina destek verir bir amaca hizmete yonelirler mi? Boylece Esad'in devrilmesi ve Suriye'nin her turlu ekonomik/politik BOP yararina sekillenmesinin onu Turkiye eliyle, ustelik Turkiye devreye sokulmadan saglanabilir mi? Kisaca Turkiye' yi Suriye ile savasa Turkiye tamamen devre disi birakilarak bu hava saldirilari sokabilir mi? Burada Irak Resmi devletinin ve Iran'in Turkiye ile savasimi gundeme gelebilir mi? Boyle bir durumda, Rusya ve Cin'in hatta AB'nin tutumu ne olur? Ne dersiniz, Israil'in Suriye'ye saldirisi nasil ve neden bir gelecege gebe?
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 12 yıl İsrail bir tehlike gördüğü zaman hemen saldırıyı düzenler tehditi etkisiz hale getirir..Bu konuda çok sert çalışıyorlar,Mavi marmarayıda hatırlayın..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 12 yıl Yazar İsrail bir tehlike gördüğü zaman hemen saldırıyı düzenler tehditi etkisiz hale getirir..Bu konuda çok sert çalışıyorlar,Mavi marmarayıda hatırlayın.. Tabiki ABD ya da AB'den cekinecek degiller ya. Ne de olsa BOP projesinin ideolojik yazari onlar. Yani senaryo onlarin.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.