Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl Yazar silikler : Bunlar foruma üye oldukları halde ayda 1 ya da 2 kez ya ileti atarlar ya atmazlar.. Kimse onların farkında olmaz.. hayaletler : Sıkça online listesinde görülürler ancak hiç ileti yazdıkları vuku bulunmaz.. sempatikler : Bu arkadaşlar forumda hemen her kes tarafından sevilir ve hemen her yere gülücük smileyleri dolu iletileriyle yazarlar.. Daha çok oyun topiclerinde rastlayabilirsiniz. liderler : Forum ortamlarını yönlendiren tiplerdir... Çok fazla ön planda olduklarından sevenleride sevmeyenleride bulunur.. kopyacılar : liderleri çekemeyen tavırları ve ondan bundan esinlenme kopya topicleriyle tanınırlar.. Üretkenliğe yatkın olmamalarına rağmen sanki üretkenmiş gibi davranmaya çalışırlar.. Genelde yeteneksiz olurlar. Ayrıca birden fazla nikleride bulunur. vur kaçcılar : Bu tipler de ciddi konularda anlık sert iletileriyle tanınırlar.. Ortalığı alevlendirecek bişiler yazıp heme gözden kaybolurlar.. Gözbebekleri : Bayan arkadaşlardan oluşan bir gruptur.. Bulundukları forumlara cazibeleri ve sevimlilikleriyle renk katarlar.. Hiç kimseyi kırmamaya ve herkesle iyi anlaşmaya özen gösterirler.
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl Yazar Sen apayrı bişisin zaten Golgicim.. Bu arada Goldberg avatarına bayıldım.. Müthiş olmuş.
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl SEvgilim Dostlarım ve çekemeyenlerim olmak üzere üçe ayrılırlar... şimdi gördün mü kuşum benim
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl o zaman bu kategoriye girmiyormuydun yani ama bacım adam taaaaaaa o zamandan anlamış baksana, yapmış kategorisini
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl Sen apayrı bişisin zaten Golgicim.. Bu arada Goldberg avatarına bayıldım.. Müthiş olmuş. eyvallh
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 19 yıl ben hangi sınıftayımm acep sanırım ben türümün son örenğiyim benim kategorim ayrı sanırım
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl ben hangi sınıftayımm acep sanırım ben türümün son örenğiyim benim kategorim ayrı sanırım sen melekler kategorisindesin angelım
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl tabi belirlerim hayatım, sen teyzeler kategorisindesin tşk canım sen tek kelime harikasın seni seviyorum
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl tşk canım sen tek kelime harikasın seni seviyorum bişi diil gezgincim bende seni seviyorum teşekkür edcerim mine sen de vazgeçilmezler kategorisindesin angelım benim, sende bu forumun vazgeçilmezlerindensin
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl bazen aktif.. bazen pasif.. o günkü psikolojisine göre olanlarda var
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.