Φ arman Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Kimdir forum insanları ? Ne yer ne içerler? Ne düşünürler ? Neden bir forumun parçası olmayı isterler? Kaç çeşit forum insanı vardır? Neye benzerler? Neden bu kadar çok soru soruyom? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Forum insanı?? Bu yeni bir kavrammı? Eğer bizleri kastediyorsan, biz biziz işte, kimdir diye neden soruyorsun anlamadım. İnsanların ne yiyip ne içtikleri de belli. Kaça ayrılırlar sorusu biraz mantıklı. Fizyoojik olarak ikiye ayrılırlar. 1. Erkekler 2. Bayanlar. Düşünce bazında birçok dallara ayrılırlar, saymadım.. Ne kadar çok soru sorduğunu da kendine sor.. Saygılar.. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Hermapedhiteleri de unutmayin, onlar da insan degil mi? (cift cinsiyetliler) saygilar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Hermapedhiteleri de unutmayin, onlar da insan degil mi? (cift cinsiyetliler)saygilar 15137[/snapback] Doğru, fizyolojik açıdan üçe ayrılıyoruz.. Acaba dört olabilirmi.. Saygılar.. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Hermapedhiteleri de unutmayin, onlar da insan degil mi? (cift cinsiyetliler)saygilar 15137[/snapback] Doğru, fizyolojik açıdan üçe ayrılıyoruz.. Acaba dört olabilirmi.. Saygılar.. 15151[/snapback] Dördüncüler , (Hic bir seysiz olanlar mi yani??? ) sanmiyorum saygilar Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 VALLA BEN BİRKAÇINI GÖRDÜM GAYET NORMAL BİZİM GİBİ İNSANLAR İŞTE.MERAK EDİLECEK BİR VASIFLARI YOK YANİ Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Üye oldukları halde sadece izleyenler var Üye olmadan misafir olarak izleyenler var Üye olupda hem izleyip hem oynayanlar var Üye olupda izlemeden sadece oynayanlar var Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Üye olup da golgi ve made in i görüpde üyeliğini iptal edenler var Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Üye olup da golgi ve made in i görüpde üyeliğini iptal edenler var bence reytingi arttırıyorlar Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 bence reytingi arttırıyorlar aman be mohi dur hemen şımartma şunları Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 aman be mohi dur hemen şımartma şunları yiğidi öldür hakkını yeme demişler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Hakkını yememe konusuna katılırımda, öldürmeyi bilemem..))) Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 En sıcak içecekler En taze aperatifler En güzel muhabbetler En temiz servisler En güleryüzlü ekibiyle GEYİK CAFE siz forumseverlerin hizmetinizdedir... Adres: media forum sok. Havadan sudan konular cad. No:2 TURKİSH-MEDİA/ DÜNYA Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 forum insanı canı sıkılıp ulan ne yazsam diye dusunen insandır Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 forum insanı canı sıkılıp ulan ne yazsam diye dusunen insandır forum insanlari fikirlerini rahatça sunabilecegi bir ortamda rahat rahat içini açanlar bence.. malüm reelde bi konu tartisirken tepkiler çok agir olabiliyor bazen ama burda kimse kimseyi öldürmüyor ya da hakaret etmiyor.. sadece paylasiyor Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 burda kimse hakaret etmiyo mu dedin tam anlayamadım bu kadar polyana olma guzel kardeşim ya Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 burda kimse hakaret etmiyo mu dedin tam anlayamadım bu kadar polyana olma guzel kardeşim ya polyanna degilim.. bana kimse hakaret etmedi en azindan.. gördügüm kadariyla hakaret edilmiyor da zaten.. sana hakaret mi edildi? Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 bana acık bir şekilde hakaret edilmedi ama kırıcı cumleler kullanıldı ayrıca hakaret gormek istiyosan dini foruma beklerim gerci artık lavel yok ama onsuz cok tatsız tuzsuz oldu buralar tartısacak kişi kalmadı Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 bana acık bir şekilde hakaret edilmedi ama kırıcı cumleler kullanıldı ayrıca hakaret gormek istiyosan dini foruma beklerim gerci artık lavel yok ama onsuz cok tatsız tuzsuz oldu buralar tartısacak kişi kalmadı kirici cümleler heryerde kullanilir.. istemeden de olsa hepimiz söylüyoruz en sevdiklerimiz bile bize söylerken burda bunlari duymak çok sarsici olmamali.. ayrica burda herkes herkesin gönlünü almayi biliyor bu da iyi bise.. dini konular gergin konulardir.. üslubun da önemli tabi. hassas konulara hassas söylemlerle yaklasirsan kimse kalbini kirmaz.. Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 kırar valla belli olmaz Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 kırar valla belli olmaz eh dedim ya eger sende kirici konusursan kirici cevaplar alirsin. Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2005 o zaman da ilk ben kırmıs olurum yani sonuc olarak kimse sutten cıkmıs ak kasık değil forumda hakaret yok denemez Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 dünyanin en tuhaf mahluku iste ha forum da ha reelde lütfen ayirim yapmayalim.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 SEvgilim Dostlarım ve çekemeyenlerim olmak üzere üçe ayrılırlar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.