Φ radikal07 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ))) güzelmiş şimdi gidip cd sini alayım Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 çooook yakışıklı ama yaa aşık oldum birden Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 müzik listelerini de altüst eder şimdi bu Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 hahahhaa cok güzel yaa sagolasin bacim Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yaa aslında ben arkadaşımızın amacının kimseyle dalga geçmek olduğunu sanmıyorum olsa olsa öle bi espri,bi şaka,komik bi resimdir yani herhangi birini kırmaya yönelik davranış değildir Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Misal Ankara'lı namık la falan da böle dalga gecildiği olmustur.. Ben de ank.lıyım Ark sadece komik resim oldugu için koydu. Başka bi amacı yoktur.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.