Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

yakın bir arkadaşınız yeni çıkmaya başladığı birini tanıştırıyor,biraz daha yakından tanıdıkça bir de bakıyorsunuz çok ortak yönünüz var...şahsı muhterem de bi değişik bakmaya başladı size sanki

NOLCAK ŞİMDİ???? :o

Gönderi tarihi:

Çok kötü bir durum..

Bence kesinlikle öyle bir duruma izin verilmemeli..

başka adam yada kadınmı kalmadıki dünyada..

arkadaş ve akraba çevresinde böyle şeyler olmamalı..

bizde ..toplumuzda ..böyle şey olmaz..

Gönderi tarihi:

Bu bahsedilen durum iki kez başıma geldi ilkinde kankam yeni bir sevgili edinmişti ve benimle tanıştırdığında bi de baktım zamanla kızda bi haller olmaya başladı ama ben anlamamazlığa verdim ta ki bir gün kız benden hoşlandığını itiraf edene dek e ne yapayım kadınları seviyorum ama dostlarımı daha çok seviyorum gidip kankama durumu anlattım senin kız bana yazılıyo dedim ne yapıyım diye de sordum o da bana onunla eğlen dalganı geç sonrada bi gün tekmeyi bas demişti ama yapamazdım zaten o dönem benim de bir sevgilim vardı ve bu tehlikeli bir oyun olurdu neyse sonuçta bişi yapmadım kankam onca hakaretten sonra kızı terketti

Diğer olay ise çok daha vahimdi çünkü söz konusu sevgililer 2 yıldır çıkıyorlardı ve ilişkileri gayet ciddiydi çocuk benim ev arkadaşımdı ve okulu sevgilisinden bir sene önce bitirince memleketine gitmek zorunda kalmıştı tabii giderken sevgilisini bana emanet etmişti ve Allah şahidimdir asla emanetine art niyetle yaklaşmadım ancak kızın bana karşı olan tavırları zamanla değişmeye başlamıştı oldum olası iyi anlaşırdık ama sonuçta sadece arkadaştık derken bir gece alkolun de etkisiyle koynuma girmek istedi Allaha şükür ben alkollu değildim o gece onu apar topar evine bıraktım ve vicdanım rahat bir şekilde evime döndüm ama sonra karaktersiz bu kız ona karşılık vermedim diye arkadaşımla aramı bozmak için elinden geleni yaptı hatta bana iftirada dahi bulunmuştu

Velhasıl mümkün olduğunca iki sevgili arasında fazla durmamaya çalışın iyiniyetlede olsa onların işlerine hiç burnunuzu sokmamanızı tavsiye ederim...

Gönderi tarihi:
Sendeki de dayanılmaz bir cazibe olmalı arman arkadaşım vay be...

14671[/snapback]

Cazibeden değil be arkadaşım bozuk karakterli kızlara rast gelmişim hepsi bu

Gönderi tarihi:

GERÇEKTEN NAHOŞ BİR DURUM DERHAL OLAY YERİNDEN UZAKLAŞIRDIM :P

ŞAKA BİR YANA HİÇ HOŞ BİR DURUM DEĞİL.NE KADAR ORTAK NOKTAM OLURSA OLSUN O ARKADAŞIM AŞKI ÖTESİ YOK.MALUM ŞAHSIN AĞZININ PAYINI VERİR ARKADAŞIMIDA DURUMDAN HABERDAR EDİRDİM.

BAŞKA YAPMAM GEREKEN BİŞİ KALDI MI ;)

Gönderi tarihi:

onurlu olmak herzaman onursuz olmaktan daha zor bence koşullar her ne olursa olsun bence bu durumda secim arkadastan yana oılmalıdır

arman sen banderasamı benziyorsun bu ne karizma iki kızda sana dayanamamıs bence burda biraz kendinde de kusur aramalısın sen cesaret vermeseydin onlar sana yakınlık gösteremezlerdi üzgünüm ama bu böyle

:clover:

Gönderi tarihi:
onurlu olmak herzaman onursuz olmaktan daha zor bence koşullar her ne olursa olsun  bence bu durumda secim  arkadastan yana oılmalıdır

arman  sen banderasamı benziyorsun bu ne karizma  iki kızda sana  dayanamamıs  bence burda biraz kendinde de kusur aramalısın sen cesaret vermeseydin onlar sana yakınlık gösteremezlerdi üzgünüm ama bu böyle

:clover:

14725[/snapback]

Sana adamım dedik sen aba altından sopa gösteriyon öyle olsun arkadaşım ;) belki bende farkında olmadan cesaret vermişimdir bilmiyorum ama vermiş olsam bile o kızların öylemi davranmaları gerekti düşünsene ya ben onların sevgililerinin en yakın arkadaşıyım ayrıca bir erkek için böyle bir durumun ne kadar zor olduğunu asla tahmin edemezsiniz yani bir tarafta sizden gerçekten hoşlanan ve bu yüzden sevgilisini dahi aldatmaya hazır bir kız diğer tarafta dostum, kardeşim dediğiniz arkadaşınız ve tam arada siz hayır yani arada olmam çok da sorun değil kıza uzak dur benden dersin olur biter ama ya sonrası ister istemez düşünüyorsunuz bu kız bugün benle en yakın arkadaşımı aldatmak istedi ama ben istemedim ve olmadı ama bu kız bugün bunu yapmaya kalkıştıysa yarın bir başka erkekle illaki arkadaşıma boynuz takmazmı diye.... Düşünür durursunuz sonra acaba arkdaşıma sevgilisinin ne mal olduğunu anlatsam mı yoksa hiç karışmasam mı diye offff zor durumlardır bunlar ben yaşadım ama Allah sizlere yaşatmasın bu zor durumu...

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:
CEVAP AÇIK:HEMEN ARKADAŞ DURUMDAN HABERDAR EDİLİR...

KRAL ABİMİZİN DEDİĞİ GİBİ KİTABIMIZDA YAZMAZ...RACONA TERS BİZE TERS... ^_^

15212[/snapback]

cinsel eğitimini almamış memleketlerde bu lafa gelince racona macona ters ama uygulamaya gelince... bence bu millet o konuda sınıfta kalır. bkınız tv de öğlen yayınlanan kadın proğramlarının hepsine ensest pislik rezalet diz boyu bu insanlar uzaydan gelmediler bizim toplumumuzun insanları

sevgiler.. :clover:

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:

çok kişikiksizce bir durum. kesinlikle onaylamıyorum bunuda belirteyim.

ama bir insanda sevdiğine güvenmeyipte bir başkasına emanet ediyorsa sevdiğini oda onun ayıbıdır. güvensizlikde bunu doğurur kızlara suç atmayalım..

Gönderi tarihi:
çok kişikiksizce bir durum. kesinlikle onaylamıyorum bunuda belirteyim.

ama bir insanda sevdiğine güvenmeyipte bir başkasına emanet ediyorsa sevdiğini oda onun ayıbıdır. güvensizlikde bunu doğurur kızlara suç atmayalım..

15221[/snapback]

valla arkadaşım doğru söze ne denir.tebrikler :clover:

Gönderi tarihi:
CEVAP AÇIK:HEMEN ARKADAŞ DURUMDAN HABERDAR EDİLİR...

KRAL ABİMİZİN DEDİĞİ GİBİ KİTABIMIZDA YAZMAZ...RACONA TERS BİZE TERS... ^_^

15212[/snapback]

cinsel eğitimini almamış memleketlerde bu lafa gelince racona macona ters ama uygulamaya gelince... bence bu millet o konuda sınıfta kalır. bkınız tv de öğlen yayınlanan kadın proğramlarının hepsine ensest pislik rezalet diz boyu bu insanlar uzaydan gelmediler bizim toplumumuzun insanları

sevgiler.. :clover:

15217[/snapback]

GENELLEMEN DOĞRU EVET DE BANA CEVABEN UYMADI SANKİ...BEN KENDİ FİKRİMİ SÖYLEDİM..SENİ ''BİZE TERS''LAFIM YANILTTI HERHALDE MOHİKANCIM..

ŞÖYLEE DİYİİM O HALDE...BANA TERS..

SAYGILAR...

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:

sen üzerine alınma o zaman arkadaşım :) üzerine alınması gereken alınır

Gönderi tarihi:

İNANMAYACAKSINIZ AMA ŞİMDİ BAŞIMA GELDİ ARKADAŞIMIN AŞKI BENDEN HOŞLANIYORMUŞ :P WALLA ARKADAŞIM KUSURA BAKMA BU DURUMDA BABAMI TANIMAM VALİZİNİ TOPLA ÇEKİL ARAMIZDAN B):D:D EHUEHU

GÖNÜL BU ARKADAŞLAR NE KIZIYORSUNUZ SİZİNDE BAŞINIZA GELEBİLİR.BENDE ONDAN ÇOK HOŞLAŞTIM :wub:;)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

İNANMAYACAKSINIZ AMA ŞİMDİ BAŞIMA GELDİ ARKADAŞIMIN AŞKI BENDEN HOŞLANIYORMUŞ :P WALLA ARKADAŞIM KUSURA BAKMA BU DURUMDA BABAMI TANIMAM VALİZİNİ TOPLA ÇEKİL ARAMIZDAN B):D:D EHUEHU

GÖNÜL BU ARKADAŞLAR NE KIZIYORSUNUZ SİZİNDE BAŞINIZA GELEBİLİR.BENDE ONDAN ÇOK HOŞLAŞTIM :wub:;)

allah kolaylık versin ona ya vah yazık vah vaaaah

onu birinin uyarması lazım :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.