Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

senin vereceğin tarih dersisende kalsın sen tarih öğreneceğime tarihi hiç bilmemek daha iyi bence. :D

Önemli değil Ey Türk genci, Tarih bilmeden de yaşayabilirsin. Bilmediği halde Siyaset yapan , Tarih konuşan, futbol yorumculluğu yapan takozları ancak bu ülkede bulabiliriz zaten. Sevgiyle ve saygıyla kal dostum

bozan

Gönderi tarihi:

bana kalırsa bozan haklı,sardunyamın dediği gibi olayın çift kişilikle ilgisi var,doğrudur.Laik ve dinine bağlı olan bizler çözüm üretemediğimiz için kısır bir döngüye saplanmışız;neden?Kentli köylünün,köylü de kentlinin yaşamını bilemez de ondan!Övünmek gibi olmasın ama ben her her iki grubun da yaşamının zorluklarını anlayabiliyorum.İşim gereği bunu anlamak zorundayım.Dolayısıyla her insan gibi benim de bundan maddi çıkarım olacak,olmak zorunda,bu dünyada ister istemez herşey karşılıklı değil mi?

Ütopik bir yaklaşımla kentli ve köylüyü aynı kefeye koyamazsınız.Bunlara yasalar yazarak sınırlamalar da getiremezsiniz.Bundan sonra herşey yoluna girer,kim nerede olması gerektiğini bilir ve boyundan büyük işlere kalkışmaz inşallah!Haklısınız,son 15-20 yılda kim nerede olduğunu veya olmak istediğini bilemedi.Hemen herkesin değişik derecelerde başları ağrıdı,ancak bundan sonra dış güçlerin çıkarlarına ters düşecek eylemlerde bulunmazsak herhalde başlarımız ağrımaz.15-20 senelik sürede çoğunlukla yabancılar hemen herşeyimize ortak oldu ve olmakta...Bizler de başdöndürücü gelişmelere ayak uyduramadığımız için zaman zaman çift kişilikli olmuş olabiliriz.Ancak benim düşüncelerim rüzgar gibi,tek kişiliğime bağlı olan laiklik fikrim kalıcıdır!

Hoşgörümüz sayesinde geldiğimiz bugünlere de şükür etmek ve hayırlısı olsun demek lazım bence...

Sevgi ve saygılarımla,

Gönderi tarihi:

Görüşlere saygı göstermek, hoşgörüyü ilke edinmek, inancını kendi içinde yaşamak ve başka inançlara müdahale etmemek, vatansevmek, millet sevmek midir, çift kişiliklilik?

Fikri sabit olmamak, düşüncesini özgürce ve kimseye göre değil kendince açıklamak rahatsız mı ediyor birilerini?

Yaradılanı Yaratantan ötürü sevmek düşüncesindeyim. Ve sevmeye devam edeceğim. Beynim özgür, kimsenin himayesinde değil. Bütün beyni özgürlere selam olsun.

saygılar

Gönderi tarihi:

Önemli değil Ey Türk genci, Tarih bilmeden de yaşayabilirsin. Bilmediği halde Siyaset yapan , Tarih konuşan, futbol yorumculluğu yapan takozları ancak bu ülkede bulabiliriz zaten. Sevgiyle ve saygıyla kal dostum

bozan

sayın *** bozan;

tarihi bilipte senin gibi olacaksam bilmem benim için daha iyidir.

birde yazarken kulladığın kelimelri daha medeni ve usluplu seçersen sevinirim belki ozaman kaale alınırsın.

saygılarımla

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

HALKA ÇAĞRI

.

.

.

Ey halk bu yazı okunduktan 5 dakika sonra bi tarafında patlayacaktır, endişeye kapılma, hiçbirşey olmamış gibi davran, bu sandığın gibi bir osuruk falan değil halk. Neyse şimdilik bu kadar halk bak sana adam gibi seslendik laf dinle.

bozan

Halka Çağrı II

Ey halk epeydir sana çağrı yapamadık kusura bakma, benim çağrı yapmadığım zamanlarda neler karıştırdın bilmiyorum ama, heralde yaz geldi dieye köyüne falan dönmüşsündür, böylece senden tiksinen bürokrasi bozuntusu ****ler de rahat bir nefes almıştır şehir bozuntusu kasabalarında.. her neyse ey halk şimdi şunları yapmanın tam zamanı...

1. Ey halk acilen bir yerlere girmen gerekir. durum gayet ciddi bu sefer. bak sana operasyon kodu veriyorum hemen Rodos'a gir, ya da AB'ye gir olmadı kuzey Irak'a ya da İrana girersin . Hiç olmadı Donla denize girersin. ***********************.

2. Ey halk okumasanda gazete al. özellikle bir gurubun değil ama bir tane doğancılardan al bir tana cinercilerden, yoksa gazete okumuyon diye ya sağı solu bombalayıp olay çıkaracaklar ya da Fenerbostan'a Ronaldinho'yu zorla transfer ettirecekler, işte bu ********** izin vermemek için gazete oku, bir de Nutukçu Çılgın Türkler zorla darbe yaptıracak eğer Cumhuriyet almassan. Ben napcam bu ******* gazeteleri diyorsan ey halk al tuvalet kağıdı yaparsın. ama mutlaka la okumasan da al...

Ey halk sana bu kadar çağrı yeter bir daha ki emre kadar iki şeyi unutma Girmek ve Almak, hadi kolay gelsin. Bu arada bu ileti de okunduktan beş dakka sonra bi tarafında patlayacak sen alışkınsındır ******* *******

bozan

Gönderi tarihi:

evet Sevgili Bozan, epeydir çağrı yapamadın, halk çağrısız kaldı...

neyse ki gelmişsin, halk çağrını bekliyor, hadi bakalım kolay gelsin... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.