Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl Allah Allahhh bu nasıl gelin şappiiii Tebrik çekkkk evladımmmm Mutluluklar
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl mutluluklar dilerim mine ablacım.. Allah yuvanızdan mutluluğu hiç eksik etmesin..
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl Allah beraber sağlıklı mutlu huzurlu ve sevgi dolu bir hayat geçirmenizi nasip etsin umudunuz hiç tükenmesin
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Allah beraber sağlıklı mutlu huzurlu ve sevgi dolu bir hayat geçirmenizi nasip etsin umudunuz hiç tükenmesin teşekkür ederim focalcim Allah razı olsun darısı bütün bekarların başına inşallah
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Kıs kankim ne var sanki asıcık daha yesem kankim bütün nikah şekerlerinin içindeki şekerleri bi tabağa koydum afiyet olsun kuşum
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl yarın evleniyorsun mineu ha sen de yuvadan uçtun Allah bi yastıkta kocatsın. Aşkınız hiç bitmesin
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Gördüm bu başlığı atlıyım dedim arkadaşlar,hayırlı olsun mutluluklar dilerim size(yani evlenenelere )Allah ömür boyu hatta ölümden sonrasını da birlikte mutlu geçirtsin.
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl MİNE ablacım,Allah bir ömür boyu gülümsemeyi yüzünüzden,sevgiyi saygıyı yüreğinizden,mutluluğu,neşeyi,sağlığı,huzuru evinizden eksik etmesin.. mutluluklar Hepimiz seni çoookkk Seviyoruz
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl ALLAH mesut bahtiyar etsin... darısı bizim gibi mecnunların başına....
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl Allah herşeyi gönlüne göre versin ! Mutluluklar Dilerim Mineu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.