Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Eğer çok istiyorsan değiştirebilirsin kankim Belki beni acelem var Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 kıss ne acelen var daha yaşın kaç, başın kaç koca her saman olur önce çalış, birikim yap kim gibi konuştum kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Annem gibim Kıs çalışıom samanla birikimde yaparım yok mu erkek tarafından bi akraba Ne kısıon Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 var kıss olmas mı ne diyom ben yaaaaa valla söylerim haaaaaa kısmıyorum uyardım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 kıs uyarma direk icraata geç yani akraba olayları falan diyom Kıs düşünsene senin akraba olduğumusu Allahhhhhhhhhh yaşasın Kime ne söyleyecen kıs Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 enişteme sölerim seninle akraba olmak mı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Eniştene mi Banane senin eniştenden kankim söleme kıs Akraba fikri çok hoşuna gitti demi kankim çok sevindirik oldun demi tamam ağsını kapayabilirsin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 söleme kıs Akraba fikri çok hoşuna gitti demi kankim , çok sevindirik oldun demi , tamam ağsını kapayabilirsin ona ben karar veririm yaaaa çok hoşuma gitti ben sevinçten ne yaptığımı biliyomuyum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Bilmiomusun sen delimisin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 yok daha olmadım olmak üsereyim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 As kaldı yani Yassıık Kim getirdi bu hale seni kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 kankim farkında mısın bilmiyorum ama bu topicte elden gidiyo :lol: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Farkındayım ve çok mutluyum :lol: Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 size ve hayatınızı birleştirdiğiniz kişiye ömür boyu mutluluk sağlık ve huzur dilerim. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 size ve hayatınızı birleştirdiğiniz kişiye ömür boyu mutluluk sağlık ve huzur dilerim. çok teşekkür ederim Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Mıneu tebrikler....Mutluluk hep sizinle olsun Bakıomda hiç davet etmion Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Mıneu tebrikler....Mutluluk hep sizinle olsun Bakıomda hiç davet etmion rockipsiz davetiyemi bile yayınladım daha ne yapiyim bütün arkadaşlar davetli dedik ya teşekkür ederim Amin Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Görmemişim minecim sorry Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 önemli değil bu arada ayakkabının altına ismini yasdırmak isteyenler isimlerini söyleyebilirler Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 erkeklerin ki yazılmıodu dimi Alıntı
Φ halilim Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 desenize 19 ağustos akşamı gene deprem var Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Aman Allah'ım mineeee 1 haftan kaldıııııı ( Az heyecan yapıyım ) Heyecan var mı mineeeeeee Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 erkeklerin ki yazılmıodu dimi yazılır yazılır neden yasılmasın senide yascam saten Tebrik ederim MINEU Allah tamamına erdirsin. Allah razı olsun TURK TŞK EDERİM Aman Allah'ım mineeee 1 haftan kaldıııııı ( Az heyecan yapıyım ) Heyecan var mı mineeeeeee kıss 1 haftan kaldı derken sanki ölüme gidiyos evleniyom kıssıııııımmm hee var sanane Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Bekarlığa veda yapcez demi ?! 5 gün kaldı . Ben senden daha fazla heyecanlanıyorum be kıs Düğünü göremeyecekler için düğün videosunu koysana bakalım bis de ( yok artık daha neler diyomuş şimdi dese de farketmez o diyorsa dorudur ) Mutluluklar canım arkadaşım. Balayından kart yolla olurmu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Bekarlığa veda yapcez demi ?! 5 gün kaldı . Ben senden daha fazla heyecanlanıyorum be kıs Düğünü göremeyecekler için düğün videosunu koysana bakalım bis de ( yok artık daha neler diyomuş şimdi ...dese de farketmez o diyorsa dorudur ) Mutluluklar canım arkadaşım. Balayından kart yolla olurmu kıss aysumcum 3 gün kına gecesi yapcas ya ne 5 günü kıss 4 gün de sen ona yok artık daha neler tşk ederim canımcım darısı bütün bekarların başına kıss ayakkabımın altına adını yasıyımmı yollayamam canım bide postahane postahane dolaşıp kart mı göndercem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.