Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

SELAM İNTERNETTE İNSANLAR YALAN ,RİYA,KORKAK OLULAR OYSA HİÇ FİZİKİ OLARAK ZORLUK ÇEKMEDEN EVİNDE FAHATLIKLA DÜNYANIN NERDE OLURSA OLSUN İNSANLARLA İLTİŞİM KURULUR VEDE HAYATIN ANLAMI GELİR SAYGILARIMLA OKAN@7106@HOTMAİL.COM YAZIN BEKLİYORUM

Gönderi tarihi:
SELAM İNTERNETTE İNSANLAR YALAN ,RİYA,KORKAK OLULAR OYSA HİÇ FİZİKİ OLARAK ZORLUK ÇEKMEDEN EVİNDE FAHATLIKLA DÜNYANIN NERDE OLURSA OLSUN İNSANLARLA İLTİŞİM KURULUR VEDE HAYATIN ANLAMI GELİR SAYGILARIMLA OKAN@7106@HOTMAİL.COM YAZIN BEKLİYORUM

14424[/snapback]

İNSAN HAYATTA NEYSE SANALDADA AYNI OLMALI BENCE

YALAN SÖYLEMEKLE NE GEÇECEK Kİ

KİM KİMİ GÖRÜYO ALLAH'INI SEVERSENİZ....

BEN NEYSEM OYUM YALANCILARI KINIYORUM

BİZİ DEĞİL ANCAK KENDİSİNİZİ KANDIRIRSINIZ BUNU UNUTMAYIN..........:)

Gönderi tarihi:

bayanların dürüstlük dedikleri şey genelde evlimisin bekarmısın..bu kadar basit şeye de doğru cevap verelimki..boşuna zaman kaybetmesinler.. yoksa burada başka dürüstlük bekledikleri şeymi var..

diğer bilgilerde erkeklerin kadınlardan daha dürüst olduğunu düşünürüm..

Gönderi tarihi:
bayanların dürüstlük dedikleri şey genelde evlimisin bekarmısın..bu kadar basit şeye de doğru cevap verelimki..boşuna zaman kaybetmesinler.. yoksa burada başka dürüstlük bekledikleri şeymi var..

diğer bilgilerde erkeklerin kadınlardan daha dürüst olduğunu düşünürüm..

14605[/snapback]

dogru söze ne denir

hiç

ama ben haklısın diyorum yüzbin kere hemde

Gönderi tarihi:

İYİDE ARKADAŞLAR BU BASİT SORUYA BİLE DOĞRU CVP VEREBİLEN KAÇ ERKEK VARKİ.

SEZAR ARKADAŞIM SENİN ŞU LAFIN TAKILDI AKLIMA:

"diğer bilgilerde erkeklerin kadınlardan daha dürüst olduğunu düşünürüm.."

HANGİ KONULARMIŞ MERAK ETTİM.BURASI CHAT SAYFASI DEĞİL BENCE KİMSEDE OYNAMIYOR BURDA.FİKİR PAYLAŞIYORUZ VE KİMSEYEDE YALAN SÖYLEMEK ZORUNDA DEĞİLİZ.DÜRÜSTÜZ İŞTE DAHA NASIL OLUNABİLİRKİ?

SEVGİLER......

Gönderi tarihi:

BURASI CHAT SAYFASI DEĞİL BENCE KİMSEDE OYNAMIYOR BURDA.

karcicegi_m

aynen katiliorum arkadasim, forumda paylasilanlar gayet acik ve secik...

ve burasi tanisma sitesi, veya arkadaslik servisi diil yaaa, ilk etapta tartismak, biribirimizin basinin etini yemek icin burdayiz, yani ben öyleyim..

ama tanisilada bilinir tabi , ama niye dürüst olunmamasi gerekio ben anlamadim...

Canim Ninemin bi lafi vardir, ve bence cokta isabetli, hirsiz herkese hirsiz zanneder der...

Gönderi tarihi:
İYİDE ARKADAŞLAR BU BASİT SORUYA BİLE DOĞRU CVP VEREBİLEN KAÇ ERKEK VARKİ.

SEZAR ARKADAŞIM SENİN ŞU LAFIN TAKILDI AKLIMA:

"diğer bilgilerde erkeklerin kadınlardan daha dürüst olduğunu düşünürüm.."

HANGİ KONULARMIŞ MERAK ETTİM.BURASI CHAT SAYFASI DEĞİL BENCE KİMSEDE OYNAMIYOR BURDA.FİKİR PAYLAŞIYORUZ VE KİMSEYEDE  YALAN SÖYLEMEK ZORUNDA DEĞİLİZ.DÜRÜSTÜZ İŞTE DAHA NASIL OLUNABİLİRKİ?

SEVGİLER......

14681[/snapback]

Çok özür dilerim yazılanları yeni gördüm şimdi cevap vereyim..

Konumuz nette dürüstlük neden yaramaz...

Bu konu üzerine; bu güne kadar edindiğim deneyimler sonucunda.. Bayanların profillerinde gördüğüm kadarıyla..aranan erkek dürüst olmalı kelimesi yazardı..ben hep sormuşumdur..nette ne dürüstlüğü diye.. genelde verilen cevaplar.. evli olanlar bekar olduklarını söylüyorlar..böylece arkadaş ediniyorlar diye..

baktımki dürüstlük dürüstlük diye üstüne basılarak söylenen şey ..evli iken bekarım dememekmiş.. bunu da erkekler dürüstçe yanıtlamalı dedim..

Erkekler bayanlardan daha dürüst derken konuşmam geneldi..kimseye yönelik söylenen birşey değildi..

Bir çok konuştuğumuz bayan arkadaşın önceki verdiği adı mesleği gibi bilgiler ilerleyen günlerde değişiyordu:) söylemek istediğim o

Bir çok insanın yazdığı yazıları daha iyi anlamak için.. kişinin yazdığı çevre..yani il çok önemli..bakınız kaç gündür yazılıyor.. bekaret önemli..yada önemsiz diye.. simdi sivas dan forma katılan biri önemli dediğinde..anlayabiliriz o çevrede önemli..istanbuldan yazan biri önemsiz dediğindede anlayabiliriz..çünkü biliriz ki..sivasta yetişmekle istanbulda yetişmek farklı..

Yazan kişinin mesleğide önemli..formda açılan bir konuya göre.. bir kişinin vereceği yanıt avukat ..doktor..yada halkla ilişkilerci olmasına göre değişir..

örneğin EMİNem iyi bir rap cimidir dediğimizde çok kötü diyen biri yaşı 60 sa anlayabilirim..20 yaşında biri olursa farklı anlayabilirim..

DEdiğiniz gibi burası form.. ve arkadaşlar gerçekten çok içtenlikle yazılar yazıyorlar.. cevaplar veriyorlar..son derece yetenekliler.. zeka derecesi yüksek bayanlar çoğunlukta ve herkes oldukça nazik..

teşekkürler..

En azından kişilerin bu bilgileri vermesinde sakınca olmamsı gerekir

Gönderi tarihi:
sallamalara devam ben burada herkesin dogru söylediğine inan mıyorum

inanan larada üzülüyorum

14833[/snapback]

ozaman ben acınacak haldeyim ,yazık bana :sleeping:

14834[/snapback]

siz doğrusunu yapıyorsunuz düşündüklerinizi yazmakla :D

Gönderi tarihi:

inanan larada üzülüyorum

14833[/snapback]

14834[/snapback]

üzülme burasıda olmasa nası stres atacan dimi ama

her iyinin birde kötü tarafı

her kötünüde bi iyi tarafı vardır dimi ama

canını sıkma kendinede acıma

bana göre aciz insanlar kendine acır bunuda sakın üstüne alma kendi fevri fikrim

ok?:)

Gönderi tarihi:

inanan larada üzülüyorum

14833[/snapback]

14834[/snapback]

bana göre aciz insanlar kendine acır bunuda sakın üstüne alma kendi fevri fikrim

14882[/snapback]

yok yok alınmıyorum ühüüü :(

Gönderi tarihi:

inanan larada üzülüyorum

14833[/snapback]

14834[/snapback]

14882[/snapback]

yok yok alınmıyorum ühüüü :(

14885[/snapback]

niye aglıyon alınmıyonda hee :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.