Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Ya bana tavuskuşu tüyü lazım Nerden bulcam Kleo bildiğin tavuskuşu var mı yanındakinden koparıver bi tane bişey demez herhal
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Sana tamamen katılıyorum NATALİA çok üzülüyorum yaw ........................... neden bana bişey demiyorlar !!
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Gel seninle bir anlaşma yapalım sen bana bir lakap tak ama avartar ve imzaya yakışan bişey olsun Yok avartar olmasın ona ne yakışır yaw
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Nieymiş o ? Ben gayet memnunum bana kuzum denmesinden Hatta bana hep kuzum de diorum
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 17 yıl benim için birşey söyleniyor mu bilmiyorum,sadece forumda görüştüğüm için arkadaşların bana söylediklerinden haberim olmuyor,bilen varsa söylesin... merak ettim şimdi
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 17 yıl benı genelde ask dıye cagırırlar bana ask dedın bızı kırletemem kı soner arıcanın sıırı geldı bır an yanı sanırım oyle dıyolar.
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 17 yıl Benim icin oyle soz varki Esmeralda Simarik, ukala, guzel kiz Karam, birde teyzem bana ufakliktan beri Neomi derdi
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 17 yıl Hımmmm daha önce yazmıştım ükela seyseri,şımarık,şimdide pis bebe 2
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 17 yıl Heee oluyooo birgün karşılaşıysak kayımcalarda serseyilik nasıl olar sana gösteririm uyus da denir yane
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.