Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 18 yıl Yazar ben seni uyus denmesinden sinir oluyorsun saniyordum ama neyseh... Evet sinir oluorum Dedem fıstıkiçim dio Bi de esmer güzelim dio Zedo diince mi kızıon sende
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 18 yıl Şuna bak kuyruölü gibi kaldın.. Evet İncecik bi böcekmiymiş ne Her duydugumda gülerim kıs o akrep yavrusu.....birazda büyüyünce akrep olacak........
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl mat2 hocam: (adamın 11. sınawına girecem ve herdefasında ısrarla) ---'kimlikteki kız sen değilsin' dio... mat 4 hocam:(sabah 8 dersine hep geçkaldığımdan olsa gerek) ---'ben dedim dersleri öğleden sonra yapalım; hanımefendi yetişemiyo die ama idarenin terbiyesizliği işte' dio... malzeme hocam: (nedenini henüz bende anlayamadım) ---'ben çıkayım sınıftan istersen; sen derse devam et; ben bölmeyim' dio... araştırma grubumdaki arkadaşlar:( her ödev sunumumda) ---'yine egzantrikleşti bizimki' diolar... derslerde 2 m kadar yakınımda oturan her arkadaşlar: --- 'sus bi kızım bee..maşallah ne çene varmış; sabahtan beri' derler sağ olsunlar annem genelde: ---' sen avukat olmalıymışsın bu çeneyle; yanlış meslektesin' der... babamsa: ' ALLAH akıl versin kızım' der...
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl Alacağın olsun Sedat.. Nerede kaldın Sedat.. Kimle konuşuyorsun Sedat.. Off yaaa hadi Sedat.. Sedattttttt.....
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar kıs o akrep yavrusu.....birazda büyüyünce akrep olacak........ Muhalefet misin kısım
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl şişşşşşşt.......ispiyoncu.... bu topikte değil ...başka topiğe ispiyon edecen...
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Ya bana tavuskuşu tüyü lazım Nerden bulcam Kleo bildiğin tavuskuşu var mı
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Birini mi gıdıklıcan uzaktan uzaktan çünkü o büyüklükte bir tüy anca buna yarar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.