Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Bak sana söylüyorummm bu gidişle kimse almıcak seni evde kalıcaksın...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl "çok güselsin" diolarr dermişşeeem demiolar tabikide en çok selin diolar
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl "güssseeelll kısssss" "kakaolu gofret " "hayatım" "tombik ":
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl bana sınıfta yemyeşim diye hitap ederler... hoşuma gider mi ..gider.. böle denmesinin sebebi de edebiyat hocam yüzünden.. bir gün sınıfta edebiyat dersinde koyulaştırma anlamında ders işliyorduk.. masmavi, pespembe,mosmor derken ortaya yemyeşil yerine yemyeşim çıkıverdi tabi sadece benim yok lakabım..
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Kızım diyorlar !!! Bana da güsel torunum diolar ( taurus der bunu hep )
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Bana da güsel torunum diolar ( taurus der bunu hep ) vay caneem deden yok demek
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar vay caneem deden yok demek Kim demiş yok die yaa.. bende dededen bol ne var
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Çok hızlı düşünene çok hızlı yürüyen çok hızlı yemek yiyen heyecanlı tam tipik akdeniz kanı var bende birde romantik diyolar ama yukardakilerle hiç bağdaşmıyor aslında
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl bana ewücüm derler küçük kuzenim yüsünden hoşuma gidio ama benim bi adım war bu kadarda olmas ki canım millet adımı ewücüm sanmaya başladı hatta basen ben bile adım sölendiğinde şaşırıp bakmıom
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl cnm arkadaşım ayjumm bitanecik zuzummm der;selinim tatlı cadım ,forestcım der saolsun
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl doğru sölemişler Al işte birtane daha sende mi 'LilaC' nedense böyle düşünenler hep bayanlar gıcık hayranlarım baya çoğalmış dikkat etmek lazım yakalarlarsa bilmiyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.