Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Evet meseleler eften püften oluyor genelde, ama eften püftenle kalmıyor, işin içine gurur giriyor kibir giriyor birde inat ve son.. Aşkta gurur ,kibir ve inatla tüketenlerede anlam veremiyorum ozaman. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Aşkta gurur ,kibir ve inatla tüketenlerede anlam veremiyorum ozaman. Evet bende bir anlam veremiyorum buna.. Anlamlı bir tek sebep var benim için o da sadakatın kaybı.. Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Evet bende bir anlam veremiyorum buna..Anlamlı bir tek sebep var benim için o da sadakatın kaybı.. Sevgi ve karşılık varsa herzaman vardır sadakat. Hele hele sadakatten şüphe edenleri hiç anlamıyorum... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Neden hıçkıdığımıza anlam veremiyorum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Çok iyi "anlayıcı" olanların kötü birer "değiştirici" olmalarını anlamıyorum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.