Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 asiviral şurup...belki hızlı yazayım derken makinayı kastırıyorsundur bu kadar hırs yapma canım aaa cool ol biraz çok yardımcı oldun egzo.... makina ciyaklıyo kıstırdığım için mi dersin... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 hayat anlamsız zaten, amaç onu amaçlandırmak ama bazen tıkandığın ve yorulduğun zamanlar olmasa.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 hayat anlamsız zaten, amaç onu amaçlandırmak ama bazen tıkandığın ve yorulduğun zamanlar olmasa.. hayatı anlamaya çalışmak anlamsız........... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 başkasının gözyaşları üzerıne kurulan umursamaz hayatları anlayamıyorum.. herkesin gözünün içine baka baka ıftıra atan insanları anlayamıyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 hiçbirşeyi anlamıyorum anlama problemim var kanımca... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 kadınların erkekleri anlamadığı gibi erkeklerinde kadınları anlamdıklarına anlam veremiyorum.. ne varya üç günlük dünya... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 doğru söylemiş benim kardeşim, ne uğraşıp duruyoz yahu anlıycaz diye... anlaşılmıyor işte... 3 günlük dünya demi ama boshwer gitsin... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 evet fazla üstelememek lazım abla hayat kısa birbirimizi olduğumuz gibi kabul etsek ve ona göre davransak başka olurdu herşey her iki taraf için Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 haklısın canım kardeşim, karşı cinside kendimizide, sevdiğimiz herkeside olduğu gibi kabul etmek en güzeli... değiştirmeye çalıştıkça hoş olmuyor... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 bazen herşey anlamsız ve saçma geliyo geliyo........ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 zaten herşey saçma ve anlamsız kleo kleo Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 zati onu ben söylemiştim sardunya...sardunya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 bende seni onayladım kleo kleo Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 iki kadının onayı yeterlimi acaba...acaba.. referandumamı gitsek acaba..acaba........... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 kleocum Arınç çoğunluğa bakarım der bizi tanımaz arkadaşım. 367 tanımam kelle sayarım diyebülür? kleo kleo Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 o zaman birkaç kelleyi uçurmam gerekebilir ben ucayım ..hoşça kal... Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 insanları anlayamıyorum herkes ülkesini sevdiğini savunuyor pkk lılar bile bu ülkeyi sevdiklerini savunuyor bölücüler de sevdiklerini savunuyor bu nasıl sevmek anlayamıyorum ellerinde Türk bayrakları ile ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında olup yürüyüşler yapanlara karşı hükümetin avukatlığını yapanlarda ülkesini sevdiklerini savunuyor. o savundukları hükümet bu ülkeyi satmayı seviyor onlar hükümeti seviyor. bu ne sevgi ya. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Aşk ilişkilerinde; Yapayım derken yıkanlara.. Düştükçe düşenlere.. Battıkça batanlara.. Birde bunların akıllarına anlam vee-ree-mii-yoo-ruuuum.. Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Aşkın uyuşturucu gibi bağımlılık yapmasını ve insanı uyuşturucu gibi hayattan koparmasını anlayamıyorum Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 insanların hep bir hayalin peşinde koşmasını sonra onu yakalamışken elinden çıkarmasını anlayamıyorum. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Karşısındakinin huyunu suyunu bile bile onun istemediklerini yapıp, sonra pişman olup, özür dileyip bir an için onun istediği gibi davranıp, sonra baktıki yine olmamış bu kez o istmediklerini tekrar yapıp tekrar pişman olup sonra yine tekrar tekrar aynı şeyleri yapanlara anlam veremiyorum.. Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Eften püften sebeplerle aşkı tüketip zedeleyenlere anlam veremiyorum... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Eften püften sebeplerle aşkı tüketip zedeleyenlere anlam veremiyorum... Evet meseleler eften püften oluyor genelde, ama eften püftenle kalmıyor, işin içine gurur giriyor kibir giriyor birde inat ve son.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.