Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl asiviral şurup...belki hızlı yazayım derken makinayı kastırıyorsundur bu kadar hırs yapma canım aaa cool ol biraz çok yardımcı oldun egzo.... makina ciyaklıyo kıstırdığım için mi dersin...
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 18 yıl hayat anlamsız zaten, amaç onu amaçlandırmak ama bazen tıkandığın ve yorulduğun zamanlar olmasa..
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 18 yıl hayat anlamsız zaten, amaç onu amaçlandırmak ama bazen tıkandığın ve yorulduğun zamanlar olmasa.. hayatı anlamaya çalışmak anlamsız...........
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl başkasının gözyaşları üzerıne kurulan umursamaz hayatları anlayamıyorum.. herkesin gözünün içine baka baka ıftıra atan insanları anlayamıyorum...
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl kadınların erkekleri anlamadığı gibi erkeklerinde kadınları anlamdıklarına anlam veremiyorum.. ne varya üç günlük dünya...
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl doğru söylemiş benim kardeşim, ne uğraşıp duruyoz yahu anlıycaz diye... anlaşılmıyor işte... 3 günlük dünya demi ama boshwer gitsin...
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl evet fazla üstelememek lazım abla hayat kısa birbirimizi olduğumuz gibi kabul etsek ve ona göre davransak başka olurdu herşey her iki taraf için
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 18 yıl haklısın canım kardeşim, karşı cinside kendimizide, sevdiğimiz herkeside olduğu gibi kabul etmek en güzeli... değiştirmeye çalıştıkça hoş olmuyor...
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 18 yıl iki kadının onayı yeterlimi acaba...acaba.. referandumamı gitsek acaba..acaba...........
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 18 yıl kleocum Arınç çoğunluğa bakarım der bizi tanımaz arkadaşım. 367 tanımam kelle sayarım diyebülür? kleo kleo
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 18 yıl o zaman birkaç kelleyi uçurmam gerekebilir ben ucayım ..hoşça kal...
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl insanları anlayamıyorum herkes ülkesini sevdiğini savunuyor pkk lılar bile bu ülkeyi sevdiklerini savunuyor bölücüler de sevdiklerini savunuyor bu nasıl sevmek anlayamıyorum ellerinde Türk bayrakları ile ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında olup yürüyüşler yapanlara karşı hükümetin avukatlığını yapanlarda ülkesini sevdiklerini savunuyor. o savundukları hükümet bu ülkeyi satmayı seviyor onlar hükümeti seviyor. bu ne sevgi ya.
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl Aşk ilişkilerinde; Yapayım derken yıkanlara.. Düştükçe düşenlere.. Battıkça batanlara.. Birde bunların akıllarına anlam vee-ree-mii-yoo-ruuuum..
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 18 yıl Aşkın uyuşturucu gibi bağımlılık yapmasını ve insanı uyuşturucu gibi hayattan koparmasını anlayamıyorum
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl insanların hep bir hayalin peşinde koşmasını sonra onu yakalamışken elinden çıkarmasını anlayamıyorum.
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 18 yıl Karşısındakinin huyunu suyunu bile bile onun istemediklerini yapıp, sonra pişman olup, özür dileyip bir an için onun istediği gibi davranıp, sonra baktıki yine olmamış bu kez o istmediklerini tekrar yapıp tekrar pişman olup sonra yine tekrar tekrar aynı şeyleri yapanlara anlam veremiyorum..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl Eften püften sebeplerle aşkı tüketip zedeleyenlere anlam veremiyorum...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl Eften püften sebeplerle aşkı tüketip zedeleyenlere anlam veremiyorum... Evet meseleler eften püften oluyor genelde, ama eften püftenle kalmıyor, işin içine gurur giriyor kibir giriyor birde inat ve son..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.