Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl o kadar anlamsız şey varki hayatta.... evet bazen herşey anlamsız gelir ......ama pes etmemek ayakta kalmak anlam kazanır..
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl illaki ama anlam vermek zorlaşıyor böyle zamanlarda, her zaman yapıcı olunmuyor
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl haklısın. ..hayat belkide törpülenmek...ama zaman en iyi ilaçtır
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl evet, hayat devam ediyor biz istesekte, istemesekte.. hayata anlam vermek bazen güçleşsede en büyük anlam yine hayatın kendisi...
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl anlamaya calismayin,yasayin..yoksa anlamaya calisirken yasayamazsiniz,vakit biter
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 18 yıl bu ölümlü ve kısa hayatta insanların birbirlerine yaptığı haksızlıklar
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl insanlarıı yargılayarak birşey yaptıklarını sananlara...anlam veremiyorum!!
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl o zaman hayat tatlı geliyor ne kadar uyanık kalırsan o kadar fazla yaşarsın
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl Evet çok tatlı tadından yenmiyo hatta Şaka bi yana ben bi de bunu anlamıyorum işte ne kadar kızsam üzülsemde gerçekten hayatı seviyorum bee
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 18 yıl o zaman bu yaşantınla alakalı bir şey bence tabi, hani insanın içi bir anda böyle titrer ve nefes alışlarını kontrol edemezsin işte böle zamanlarda mutluluktan gözlerin parlar kendi kendine gülersin Allah herkese seninki gibi bir meziyet versin, pozitif olabilmek güzel şey
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl net bazen bu siteye girince o kadar yavaşlıyor ki...uyuz ediyor...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl egzo benimkinin kasası yok .. daha yeni aldım ..bana göre bu siteyle ilgili bişey ama neyse.. yada virüs falan gibi bişey ...asiviral şurup içirecem buna..
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl asiviral şurup... belki hızlı yazayım derken makinayı kastırıyorsundur bu kadar hırs yapma canım aaa cool ol biraz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.