Φ Biofix_31 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 SENCE TS UEFA KUPASINDA BAŞARILI OLURMU? Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Pek inanasım gelmiyor ama elbette başarılı olmasını isterim... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 fatih tekkeyi bize versinlerde isterlerse uefayı alsınlar problem deil... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 fatih tekkeyi bize versinlerde isterlerse uefayı alsınlar problem deil... fatih tekke fenerbahçeye giderse onun trabzonlu olduğundan şüphe ederim... hiçbiyere gitmemeli... ben bir trabzonsporlu olarak uefa'da şanslı görmüyorum takımı... ilk önce bizim lig'de başarıyı yakalıyalımda ondan sonra avrupa'ya bakarız....geçtiğimiz sezon zaten yeterince sinir etti bizi inşallah bu sene öyle olmaz... Alıntı
Φ Biofix_31 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Bence Başarılı Olacak Derim Çünkü Ts Forweti iyi Fatih Tekke %100 Yattara Dersen Öyle... Alıntı
Φ Biofix_31 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Fatih T. Fb Gitmesi %1 Bile Degil Erbay Arkadaşım.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Fatih T. Fb Gitmesi %1 Bile Degil Erbay Arkadaşım.... ahahahh zuahahah puahahah geldi bile dostum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 hani nerde golgi aygıtı ben göremiyom... Alıntı
Φ Biofix_31 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Fatih Tekke Gittimi?? Fener Şampiyon şimdiden tümer fatih R.Carlos gelecekti Hatta... Alıntı
Φ Biofix_31 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Benim Bildiğime Göre Ksn Değil.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 fatih tekkeyi fenere verirsek eğer bu trabzonspor'un sonu olur taraftar ile yönetimin arası açılır bence kesinlikle fenere gitmez... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.