Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Ben teknolojiye uzak bir insan olarak belki sizin çoktan duyduğunuz ama benim henüz duyduğum güzel bir haberi paylaşmak istedim. Şimdi efenim Felxible denilen akıllı telefonlar üretiliyormuş ve bunlar 2013 yılında piyasaya sürülecekmiş. Nedir bu flexible özelliği; adı üstünde flexible yani kaylanabilir, esneyebilir telefonlar, tıpkı kağıt gibi... Yere düşşe bile birşey olmaz, kazara üstüne bassan yine de bişi olmaz, pantalonun arka cebine koysan oturduğunda seni hiç rahatsız etmez işte aynen böyle... Ne güzel dimi? 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 bunu simdi yapsinlar simdi aliim yaa .. zavalli s3 um yere dustu ve cani cok acidi simdiye kadar degistirdigim butun telefonlar yere dustu, birkacinin ekrani bile catladi .. ayriyetten telefonun tasarimini tampon ya da koruyucu kiliflarla perdelemeyi hic sevmiyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.