Φ mystic river Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 selamlar, ben belki imkansız bişey istiyorum ama bu TRT Konserlerini (stüdyo konserleri mesela) nerden bulabilirim,yani evde devamlı dinliyorum TRT4'den ama bende de olsun istiyorum,bilenler varsa bi zahmet yazıversin teşekkürler Alıntı
Φ goldenarmy Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 valla arkadaşım onları bende arıyorum ama maalesef yok TRT yönetimi iyilik yapıp bir cd olarak satsa birçok kişi edinebilir diye düşünüyorum. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Elimde aradığınız tipten iki cd var... İstiklalde şöyle bir dolaşın... Aldığım yerin adını hatırlayamıyorum ama tünele doğru giderken soldaydı... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 İstanbul Büyükşehir Belediyesi bilmemne merkezi diye bir yer... Dediğim gibi... Tünele doğru solda... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 İstanbul Büyükşehir Belediyesi bilmemne merkezi diye bir yer... Dediğim gibi... Tünele doğru solda... 15132[/snapback] teşekkür ederim ist.gelince bakıcam mutlaka Alıntı
Φ goldenarmy Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Hocam eyvallah fakat İstanbula nezaman işim düşer bilemem yinede saol teşekkürler Alıntı
Φ sanat adına bir adım... Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 arkadaşlar bnm fakülteden bi arkadaşım trt de staj yaptı onda mevcut olacak albümler bi bakar sizlere bilgi veririm. Alıntı
Φ haciarifbey Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 arkadaşlar trt arşivlerini bulanlar lütfen buraya da haber etsin. ben de aramaktayım trt ye e-posta gönderdim ama yanıt alamadım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.